Renata Šakalytė-Jakovleva: "Laimės akimirkos trumpos, bet kaip gerai, kad jų yra"

26. Jan 2017, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Renatą Šakalytę-Jakovlevą puikiai atsimename kaip TV3 žinių vedėją, o dabar ji darbuojasi „TV pagalbos“ laidoje. Ir dar augina dvi mažas princeses! Su žinoma mama kalbamės, kaip įmanoma suderinti darbą ir motinystę, apie džiaugsmą ir nuovargį bei kiek tų nemiegotų naktų būna iš tiesų!

Renata džiaugiasi, kad beveik 6 mėnesių dukra Sofija labai rami, pavyzdžiui, naktį keliasi tik vos porą kartų pavagyti. Kai tik gali, mama keliauja kartu su mažyle ir į renginius, ir į parduotuves,  ir lankosi vaikiškame spektaklyje.

Sofijos gimimas - džiaugsmas ir išbandymas ne tik Renatai ir jos vyrui Viktorui, bet ir jų pirmagimei Elzei, kuriai neseniai suėjo treji. Prieš gimstant sesutei, vyresnėlei iš anksto buvo ruošiamas atskiras kambarys, kad paskui nebūtų streso, gimus sesutei būti išprašytai iš tėvų kambario.

Renata įsitikinusi, kad vaikams reikia rutinos, laiku eiti miegoti, kad rytas būtų žvalesnis.

"Laimės akimirkos trumpos, bet kaip gerai, kad jų yra, tada tikrai supranti, kad jos yra LAIMĖS", - šypteli Renata.

Koks gi mamiškas pasivaikščiojimas be gardžios kavos? Jeigu norite kavos su mažiau kofeino, specialistas pataria rinktis kavą, ruoštą espreso pagrindu.

Kaip sako laidos vedėja Indrė, susitikimas su Renata įkvepia - jos ramybė, atsipalaidavimas ir mokėjimas mėgautis motinyste tikrai užkrečia!

Plačiau - video siužete.