Rinkis prekę lietuvišką. Ringuvos fanų atsiliepimai

Rinkis prekę lietuvišką. Ringuvos fanų atsiliepimai

05. Aug 2020, 22:22 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Kokias skalbimo ir higienos prekes renkatės? Aš jau seniai stengiuosi pirkti kuo natūralesnes ir aplinkai nekenksmingas priemones.

Taip pat labai vertinu lietuvišką produkciją. Nežinau, bet čia ne tik dėl noro palaikyti Lietuvos gamintojus, bet dar ir todėl, kad jais savaime labiau pasitikiu. 

Vienas tokių prekės ženklų yra Ringuva. Jau daug metų mūsų namuose  galima rasti Ringuvos skalbiklių ar ūkiškų muilų. Labai efektyvus muilas su tulžimi. Manau, tikrai, visos mamos žino, ir kiekvienos vonios spintelėje jis yra.

Kai gavau savo MK dovanėlę tikrai labai apsidžiaugiau, nes turėjau progą susipažinti su produktais, kurių dar nesame bandę.

Vienas jų skalbimui skirtos muilo drožlės. Dažniausiai renkuosi skystus skalbiklius, jau pamiršau, kas yra milteliai. O muilo drožlės atrodo pats natūraliausias produktas, koks tik gali būti. Tinka jis visai šeimai ir dabar po ilgo testavimo galiu patvirtinti, kad skalbia iš tiesų gerai. Puikiai ištirpsta, nesunku dozuoti. Muilo skalbiklis saugus aplinkai, tinka jautriai odai, o vadinasi, ir vaikams, ir puikiai susitvarko su dėmėmis, nes sudėtyje yra tos pačios visagalės tulžies. Labai praktiškas ir naudingas siurprizas nuo MK ir Ringuvos!

Ne ką prastesnė dovanėlė - RINGUVA+ MEDO Care muilas! Jis tikras atradimas, ypač dabar, kai visi turi kruopsčiai plauti rankas. Muilas nesausina ir labai švariai nuplauna.

 

Kame čia paslaptis? Viskas labai paprasta. Gamta žino, kaip mumis pasirūpinti. Muilas praturtintas ekologišku arbatmedžių eteriniu aliejumi. Arbatmedis  puikiai dezinfekuoja ir kovoja su bakterijomis, jis nuo seno naudojamas ne tik gydomaisiais ar profilaktiniais tikslais, bet ir kosmetikoje. Beje, nepasakyčiau, kad muilas turėtų aitrų arbatmedžio kvapą. Kas yra labai gerai, nes nedirgina. Šiaip, nors ir žinau šio aliejaus naudą, man asmeniškai jo kvapas per stiprus. 

 

Maža to, sudėtyje yra alavijų ekstrakto. Dar vienas natūralus ingredientas ypač naudingas mūsų odai. Alavijas turi ir gydomųjų savybių, be to puikiai drėkina odą. Puiku, kad jo yra muilo sudėtyje. Tie, kam dažnai tenka plauti rankas, žino, kad nuo muilo ir vandens oda sausėja. Ir jei atvirai, po kiekvieno rankų plovimo nelabai ir spėsi ar prisiminsi rankas kremu tepti. Tai su šiuo muiliuku iškart du zuikius nušausi: rankos bus švarios ir sudrėkintos. 

Beje, jis labai patiko mūsų mažiausiam. Galima sakyti, žmogutis pamėgo rankas plauti. Pats prašo, kad duočiau į rankytes muilą. Sakyčiau, pamėgo jis muiliuką net labiau nei reikia, nes vis taikosi jo dar ir paragauti ?

Didelis ačiū Mamyčių klubui ir Ringuvai už puikias dovanas!