Ropojimo pėdkelnės

Ropojimo pėdkelnės

12. Sep 2012, 08:00

Visai neseniai parduotuvėse atsirado pėdkelnės, ties kuriomis užrašyta "Ropojimo pėdkelnės". Kas tai?

 

Pėdkelnių evoliucija akivaizdi: kadaise buvo tiesiog pėdkelnės. Vėliau jos evoliucionavo į skirtas berniukams ir mergaitėms. Pastarosios buvo šviesių (rožinės, geltonos, baltos) tonų ir papuoštos "mergaitiškais" piešinukais - gėlytėmis, braškėmis, širdutėmis... Berniukiškos pėdkelnės tradiciškai tamsesnių spalvų - mėlynos, žalios, rudos ir pan.

 

Po kiek laiko pėdkelnės dar patobulėjo ir atsirado jų su guminiais padukais. Vaikščiojant ant slidaus paviršiaus su tokiomis pėdkelnėmis yra drąsiau, kad mažylis nepaslys ir neužsigaus.

 

Na,  ir viena paskutinių naujienų "pėdkelnių pasaulyje" - ropojimo pėdkelnės. Jos ypatingos tuo, kad guminis ne tik padukas, bet ir pėdkelnių keliukai. Esą taip ropoti mažyliui bus saugiau, jis neslys ir neišsigąs.

 

Štai kaip atrodo minėtosios pėdkelnės:

{smallpic:1}

 

Yra ir dar kitokių pėdkelnių, skirtų ropojimui - jų keliukai ne gumuoti, o pastorinti, kad mažyliams neskaudėtų kelių ropojant. Ropojimo pėdkelnių kaina šiek tiek didesnė, negu įprastų. 

 

Gal esate išbandžiusios šias pėdkelnes su savo mažyliais? Kokie jūsų pastebėjimai? Ar pasiteisina toks "išradimas"? Kokie ropojimo pėdkelnių pliusai? O gal matote ir minusų?

 

Taigi, padiskutuokime ir padėkime apsispręsti toms mamoms, kurios vakar stovėjo prie panašių pėdkelnių lentynų ir svarstė - pirkti ar ne?

 

12. Sep 2012, 13:34

mes dabar tokias kaip tik turim, net 4 isigijom. Labai geras dalykas, tik siek tiek smunka. Bet dabar kai atsalo oras, po grindis duotis pats tas. Tiesa mes Airijoje gyvenam, bet pirkom jas Lietuvoje. Skalbti jas reikia tik isvirkscia puse ir neaukstoje temperaturoje, tada nenusibumbuluos ir netaip greit guma issitampys. O ju trukumas tas ir yra, kad pasitampo per juosmeni. Bet mano sunutis ne is slieku, tai mums liuks 😀

12. Sep 2012, 12:58

Mes norejome jas isigyti sterntaler parduotuveje,bet gaila visos tik storos..

12. Sep 2012, 11:13

gal ir gerai, bet mano vaikai apsiejo ir be imentrybiu

12. Sep 2012, 10:57

pirmą kart matau, įdomu, visai nieko pasiūlymas, kai pagalvoji dieve dieve ko tik neprigalvoja 😀

12. Sep 2012, 10:37

mes turejom, bet kazkaip siaip nelabai forma man ju patiko, smuko vaikui labai, bet siaip as uz😀