Rudenį kauniečiai kviečiami į nemokamas mankštas

Rudenį kauniečiai kviečiami į nemokamas mankštas

27. Aug 2015, 13:57 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

 

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius nemokamai mankštintis. Visą rugsėjį ir spalį vyks šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimai ir tai chi mankštos. Kviečiame registruotis! 

Šiaurietiškasis ėjimas – puiki fizinio aktyvumo ir sveikatos saugojimo bei stiprinimo forma. Jis tinka bet kurio amžiaus žmonėms, bet kuriuo metų laiku. Tai ne tik puikus laisvalaikio praleidimo būdas, tačiau ir efektyvi mankšta –  einant gerai įvaldyta technika galima panaudoti iki 90 proc. raumenų. Šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimai nuo rugsėjo 4 d. vyks kiekvieną penktadienį 10 val. prie S. Dariaus ir S. Girėno paminklo šalia Ąžuolyno. Būtina išankstinė registracija telefonu (8-37) 454 717 arba el. paštu Giedre.Bernotaite@kaunovsb.lt. Esant blogam orui užsiėmimai nevyks. 

Tai chi mankštų esmė – kūno ir sąmonės atpalaidavimas. Ši fizinio aktyvumo rūšis – nepaprastai stipri priemonė, padedanti tobulinti kūną ir dvasią. Tai – pozų, meditacinės technikos ir grakščių judesių darni visuma. Tai chi mankštos nuo rugsėjo 2 d. iki lapkričio 1 d. vyks kiekvieną trečiadienį ir sekmadienį 12 val. Rytų kultūros studijoje „WUDANG TAO“, P. Kalpoko g. 1-26. Būtina išankstinė registracija telefonu 8 698 13255 arba el. paštu aiwudang@gmail.com. Vietų skaičius ribotas.  

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras ragina kauniečius rūpintis savo sveikata ir pasinaudoti galimybe nemokamai pasimankštinti!