RYTOJ - "Baby dance" šokių pamoka Klaipėdoje. Prisijunk!

RYTOJ - "Baby dance" šokių pamoka Klaipėdoje. Prisijunk!

26. Nov 2014, 15:47
Jau RYTOJ, 10:15 val. laukiame visų klaipėdiečių - mažųjų šokėjų PC BIG vaikų žaidimų kambaryje "Safaris"!

"Babydance" - Šokiai mažyliams kviečia visus mažylius nuo 1 iki 4 metų amžiaus mokytis šokti. 

Ugdymas šokiu turi įtakos ne tik fizinei, bet ir psichinei vaiko raidai, nes reikalauja įvairių vaiko psichinių funkcijų derinimo. Šokis neįmanomas be vaikui pavaldžios kūno koordinacijos, t.y. orientacijos erdvėje, judėjimo reakcijos greičio ir tikslumo, judesio sinchroniškumo, pusiausvyros jutimo, ritmo. Šokis – meno forma, suteikianti galimybę bendrauti išreiškiant savo jausmus ir mintis judesiu. 
 
Vaikams nebūtina iš anksto fiziškai pasirengti, kad jie galėtų išreikšti džiaugsmą linksmai šokinėdami, skambant nuotaikingai muzikai. Sveikas, natūralus, nesuvaržytas vaiko noras judant labiau pažinti savo kūną ir jo galimybes turi būti skatinamas.
 
Pamokėlių metu žaidžiame išradingus, įkvepiančius, lavinančius žaidimus, kurie padės Jūsų mažyliui visokeriopai augti. Mažyliui žaidžiant vystosi jo raidai labai svarbūs klausos, kalbos, mąstymo, motorikos, bendravimo įgūdžiai ir savivertės jausmas. Žaidimas skatina vaikų motyvaciją, leidžia jiems atsipalaiduoti, skatina dalyvauti bendroje veikloje. 
 
Labai svarbu taisyklinga vaikų laikysena, kuri, jeigu reikia, taisoma, koreguojama. Ritminiais pratimais siekiama ne vien raumenų jėgos, bet lavinti vaiko kūną. Ritminiai (muzikiniai) žaidimai padeda vaikams sukaupti dėmesį, reakciją, o tai yra labai svarbu šokio pamokėlėje.

Kviečiame Mamyčių klubo vaikučius (nuo 1 iki 4 metų) sudalyvauti šokio pamokėlėje lapkričio 27 d. 10.15 val.

VIETA: PC BIG vaikų žaidimų kambaryje "Safaris"