Reikės:
virtos karkos su sultinių
česnako žiedyno
svogūnų laiškų kokių penkių vienetų
brokolio žiedų žiupsnelio
bulvių 5-6
krapų žiupsnelio
pusės arbatinio šaukštelio druskos
Išviriau mėsytę, ją supjausčiau, užpiliau sultiniu, prieš tai apibarsčiau smulkiai pjaustytu česnako žiedynu ir krapo lapeliais. Sultinį pasūdžiau puse arbatinio šaukštelio.
Šaltienai naudojau plastikinę ledainę, kurią galima dėti net į šaldiklį, jei reikia greito produkto.
Išėjusi nedėjau į šiltą vandenį, kad gražiai išsiimtų, užteko su buku peiliu "apipjauti" kraštelius ir tuomet apvertus pati iškrito į lėkštę.
Valgėme su karštomis bulvėmis, kurias viriau su lupenomis.
P.S. valgė ir mano šeima, nors šaltieną mėgstu tik aš. Manė, kad čia slėgtainis.