Saulėlydžio šeimos vasara: mažosios užsispyrėlės belaukiant

Saulėlydžio šeimos vasara: mažosios užsispyrėlės belaukiant

19. Jun 2017, 19:19 saulelydis123 saulelydis123

Per visą laukimo laiką nė karto nerašiau blogo apie savo mažąją brangenybę. Bet šiandien labai panorau Jums papasakoti apie vizitą ligoninėje .

Kadangi laikas bėga greit,o mano mažiausias džiaugsmas vis nesirodo, tai reik kasdien važiuot klausyti širdelės tonų. Ir štai vieną rytą mažoji nusprendė pasislėpti -neleido aparatui fiksuoti ir užrašinėti širdelės tonų. Akušerė pridėjo prie mano pilvo tūtelę,klausė ir girdėjo gražiausiai. Vėl pabandė paieškot su aparatu-randa,tik visai kitoj pusėj nei girdėjo su tūtele. Akušerė apsidžiaugia -aparatas pradėjo užrašinėti širdelės tonus. Praeina keletas minučių- tonų aparatas vėl nefiksuoja. Akušerė ateina,atsega,suranda vėl plakančią išdykėlės širdelę,bet aparatas ją girdi tik laikant su ranka ant pilvo,nes užsegus mažas mūsų stebuklas vėl nusisuka į kitą padėtį. Laikau aparatuką savo ranka ant pilvo pati,laisvais pirštais glostydama pilvelio gyventoją . Akušerė apsidžiaugia : "O,  mamos klauso". Užrašinėja užrašinėja ir..... akušerė sako :"Vėl nebegirdžiu" Tik atsistoja eiti link manęs ir net nespėjus prieiti,širdelės tonai vėl puikiausiai girdimi. Akušerė sako: "Na dar tokio vaiko nemačiau. Oi,kokia išdykus, ot  gausi , kai iš pilvo išlįsi"

Štai koks linksmas vizitas ligoninėje. Iš juoko vos pilvas neplyšo. Tie pilvinukai dar tokie maži,o jau moka išdaigas krėsti. 

Kantriai laukiam toliau.....

saulelydis123 saulelydis123 19. Jun 2017, 21:08 kodelcia

Ne taip ir smagu,kai terminas birželio 9-11d,o mažoji vis dar džiaugiasi pilvo malonumais . Noriu,kad ji ateitų pati,o ne priversta skatinamųjų..... Užsispyręs vaikas 😃

kodelcia kodelcia 19. Jun 2017, 19:54

Smagu pas jus 😀

Sonrisita Sonrisita 19. Jun 2017, 19:39

😃