Šeimos diena Europos parke

Šeimos diena Europos parke

28. May 2012, 00:00

 

Šeštadienį atšventę Ąžuolo 9-ąjį gimtadienį, tuo neapsiribojom ir vakar nuvykom į Europos parką, kur vyko Šeimos diena.

Prie įėjimo užsiregistravę, tipenom 10 min. iki pagrindinės šventės vietos.

Europos parke lankėmės pirmą kartą, tad apsidžiaugiau, kad įėjimas nemokamas. Mūsų laukė seminarų diskusijų programa, kurių buvo kelios, aš tik užbėgau į "Keisk mąstymą - pakeisi vaiko mąstymą" seminarą, nors ir labai norėjau pasilikti ilgiau, bet vaikai mindžikavo ir tempėsi lauk, kur jų laukė lauko žaidimų aikštelė:

ši buvo "vietinė", o štai čia - šiai dienai atvykusi:

Dėmesio netrūko Perkusijų studijos vaikinukams, kur vaikai galėjo išbandyti jų skambesį:

Dar laukė Pasakų skaitymo kampelis, į kurį kelią rodė išbarstyti žiedlapiai:

o mums atėjus, pasaką apie varlę skaitė aktorė Larisa Kalpokaitė:

Dar buvo Dailės studija, kur vaikučiai galėjo piešti (gaila, maniškiai nesusigundė), Keturių ratų, Nuotykių ieškotojų būrio užsiėmimai.

Visų mes net nespėjom aplankyti, nes vaikai užsimanė valgyti, o mes užkandžius užmiršom. Tad grįždami prie mašinos dar užsukom į televizorių labirintą ir greit važiavom namų link, kadangi pradėjo niauktis.

Tik įėjus namučio, pradėjo smarkiai lyti, tad mes kaip ir laiku grįžom, pasisėmę geros energijos, naujų įspūdžių ir geros nuotaikos :)

 

Jei tokia diena bus organizuojama kitais metais, būtinai ir vėl apsilkankysime, tik pasiruošime jai geriau: su užkandžiais, antklode, pasiimsim ir draugų bei tėtį, kuris su mumis nenorėjo važiuoti.

 

Kaip tapti mama reportere? Tai labai paprasta!

Atsiųsk ir Tu reportažą apie tai, kas tave neramina, ar kas tave pradžiugino, apie tai, ką pamatei už lango, savo kieme, mieste ar kaime! 

Ir laimėk firminį MK puodelį!

1

Ąžuolo ir Eglės mama