Šį sekmadienį moterys kviečiamos švęsti savo moteriškumą

Šį sekmadienį moterys kviečiamos švęsti savo moteriškumą

05. Jun 2015, 20:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 

Mergaitės, panelės ir moterys šį sekmadienį, birželio 7 d., yra kviečiamos drauge švęsti savo moteriškumą Vilniaus Bernardinų sode, kur vyks moteriškumo „flashmobas”. Į renginį merginos raginamos ateiti pasipuošusios suknelėmis ar sijonais, o jo metu bus dovanojamos gėles, vyks mankšta ir bus rengiama iškyla.  

Pagrindinis šventės atributas bus sijonas ar suknelė. „Iš senų laikų žinoma, kad ilgas sijonas apsaugo moterį nuo netinkamų žvilgsnių. Ištekėjusioms – leidžia išsaugoti moteriškus kerus savo išrinktajam. Netekėjusioms – sukaupti galias pritraukti tą vienintelį į savo širdį. Kviečiu sugrįžti prie šio ypatingo apdaro – pajusti šiugždantį klosčių malonumą ir, svarbiausia, malonumą atrodyti moterimi. Išveskime gražią suknelę pasivaikščioti!”, – į susitikimą kviečia bendruomenės „Laimingų moterų pasaulis” organizatorė Natalija Balinskaja, kuri taip pat pažymi, kad šis renginys vyksta tarptautiniu mastu. „Paprastai sutartą valandą mergaitės, panelės ir moterys, vilkinčios gražias sukneles ar sijonus ir nešinos gėlėmis, susirenka pagrindinėje miesto aikštėje. Jos savo buvimu ne tik papuošia miesto gatves, bet besidalindamos šypsenomis ir gėlėmis dovanoja ir laimės akimirkas ”, – tikina N. Balinskaja.

Prie šio renginio prisidedanti „Stimulus“ studijos vadovė Aistė Gustė Jančiukienė moteris kviečia ne tik ateiti ir skleisti gerą nuotaiką, bet ir pasimankštinti: „Išdalinusios gėles, lengvai pasimankštinsime Bernardinų sode. Nustebsite, bet ramus judesys tausoja ne tik „iš vidaus”, bet ir iš išorės – šukuosena liks, kur buvusi, skruostais prakaito upeliai nežliaugs, tik maloni šiluma šildys iš giliausių raumenų užkaborių!”

Po mankštos planuojama rami iškyla čia pat, Bernardinų sode, tad organizatorės kviečia įsidėti savos gamybos užkandžių ir pasipuošti plačiomis šypsenomis – juk spalvingąsias akimirkas fiksuos fotografė ir operatorius. Renginį organizuoja treniruočių studija „Stimulus“ ir bendruomenė „Laimingų moterų pasaulis“.

Renginys vyks birželio 7 d., sekmadienį, nuo 12 val. Vilniaus Bernardinų sode.

06. Jun 2015, 10:23 floryte

Aš lygiai tą patį pagalvojau 😃

floryte floryte 05. Jun 2015, 23:18

Koks nuostabus renginys! Gaila, kad ne mūsų padangėse...