Šią vasarą madinga asimetrija ir mėlyni atspalviai

Šią vasarą madinga asimetrija ir mėlyni atspalviai

10. Apr 2015, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Šį sezoną mėlynai-balta kombinacija, manoma, yra puiki alternatyva juodai-baltai. Ji gerokai draugiškesnė, gyvesnė ir mažiau pretenzinga, nes yra švelnesnių atspalvių. Silk&Milk siūlo dvispalvę mėlynumo kombinaciją suknelėse ir palaidinėse, akcentuojant asimetriją ir įstrižaines.

Užsienio šalyse šiomis madingomis įstrižainėmis dengiama krūtinė, kuri prireikus leidžia pamaitinti kūdikį patogiai ir laisvai. Bet ape tai žino tik drabužio šeimininkė.

Šio pavasario asimetrija dar įtikinamesnė, apnuoginanti pečius. 2 pav.

20150408094142-24862.jpg

Lietpaltis jau daugelį metų lieka aktualus, o šis HOBBS lietpaltis su sagomis dviejose pusėse turbūt puikuojasi ir jūsų garderobe. Tiems, kas vaikosi naujausių mados tendencijų, gali atkreipti dėmesį į kimono stiliaus lietpalčius. 3 pav.

20150408094153-36602.jpg

Delninukės arba mažos rankinės - ypač patogus kiekvienos moters aksesuaras. Šį sezoną jos neturi vadovaujančio vaidmens, tad geriau rinkitės pastelinio, smėlinio atspalvio, kad per daug nekristų į akis, o visas dėmesys būtų sutelktas į ryškesnius drabužius.

Patogi ir aukštos kokybės avalynė svarbi, ypač jaunoms mamoms su mažyliais. Tačiau ypatingais momentais svarbu pradžiuginti save ir kitus apsiaunant patogius aukštakulnius, žinoma, kulniukų aukštį pasirenkant pagal tai, į kokį renginį einate ir ar jums pačioms bus komfortiška. Tokius batelius GUESS galima rasti daugelyje parduotuvėse, juolab, kad neutralaus smėlinio atspalvio bateliai visada bus madingi.

Šį sezoną savo garderobe išbandykite švelnią, smėlio spalvą su nežymiu rausvu atspalviu. Ir tai puikiai derės su sodrios koralų spalvos aksesuarais ar lūpų dažais ar blizgiu.

20150408094207-71974.jpg

Silk&Milk palaldinė www.silkandmilk.com, smėlio atspalvio lietpaltis HOBBS iš House of Fraser, delninė ASOS ir bateliai GUESS ar sandalai Yoox.com ypatingoms progoms. Daugiau informacijos www.silkandmilk.com, skyriuje “Komplektāciju idejas”.

simkelyte simkelyte 13. Apr 2015, 09:13

sakyčiau moterims kurios labai megsta <a href="http://www.sexyshopas.lt/kosmetika.html">kosmetika</a> tai pats tas, nes smėlinis atspalvis joms yra sventove.