Silvijos blogas. Skubam sušukti tau labas!

Silvijos blogas. Skubam sušukti tau labas!

26. Oct 2015, 00:10 Silwija Silwija

 Labas! Labas! 

Jei galėtumėte mane dabar girdėti, užfiksuotumėte audringą dvigubą pasisveikinimą. Kodėl audringą? Nes redakcija suteikė galimybę su Jumis susipažinti, suteikė galimybę rašyti blogą iki Naujųjų metų.

Kodėl dvigubas labas? Nes rašysiu apie save ir savo mažąją geriausią draugę!

Taigi truputis istorijos susipažinimui. Esu Silvija. Su vyru auginam keturių mėnesių dukrytę Karilę. Turim ir augintinę, gražuolę jorkšyriukę.

Visas mano gyvenimas dabar sukasi apie dukrytę, todėl ir drįsau ją pavadinti savo geriausia drauge. Beabejo mano blogas bus susijęs su mažaja, kiek mažiau su vyru, ką gi apie juos galima naujo papasakoti :) na ir apie save. 

Domiuosi street style temomis, mąstau gal bloguose ir derinukų pasirodysiu, taip pat fotografija, sveika mityba. Norėčiau, kad mano blogas būtų atpalaiduojantis nuo buities. Norėčiau su bendramintėmis ir padiskutuoti, ir pasidalinti savo nuotaikomis. Todėl pažadu bus ir fotografijų, ir savaitės apibendrinimų, o gal atsiras norinčių kartu derinti mitybą ir siekti rezultatų.
Pasirodom, bet kolkas paslaptingai :) Gi taip daug įdomiau gyventi.

Taigi, kaip jau supratote, konkrečios vienos temos neįsikabinu :) Bendrausim čia moteriškai, Silviškai :) Tad jei manot, kad Jums būtų įdomu, lauksiu Jūsų palaikymo ir diskusijų.
Iki malonaus! 

Silwija Silwija 26. Oct 2015, 09:25 Raudonas balionėlis

Ačiū, labai malonu.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 26. Oct 2015, 08:27

Šaunu, lauksime daugiau ! 😀