Šimtmečio vaikas VSVKN

Šimtmečio vaikas VSVKN

23. Apr 2019, 13:13 Šimtmečio vaikas Šimtmečio vaikas

Šv. Velykos- pavasario šventė, kuomet artimieji susirenka prie stalo, keičiasi margučiais, dalinasi šiluma bei rūpesčiu.

Tačiau ne visi turi tokią galimybę ir Šimtmečio vaikas nusprendė surengti šventę mažiesiems Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namai- pagalbos centras Šeimos slėnis gyventojams balandžio 18 dieną. 
Ši idėja organozatorėms kilo po sėkmingo bendrojo Vilniaus šimtmečio sausinukų gimtadienio. Tada jos suprato, kad nori ne tik savus džiuginti, bet dovanoti šventę kitiems.
Tad ilgai nelaukus visos 3 ėmėsi darbo, o smagiausia šio darbo dalis, kad atrandi vis daugiau draugų, tikinčių bei norinčių prisidėti prie iniciatyvos. Ši šventė neįvyktų be gerų žmonių noro skleisti gėrį kitiems. 
Į šventę atvyko nuostabūs kiškiai iš Personažai.lt, kurie linksmino, juokino, piešė ant veidukų, bei pūtė didžiulius muilo burbulus, kuriuos įteikė "Dideli muilo burbulai" . Saldųjį stalą puošė neįprasto grožio bei skonio kepiniai: "Skonio menas" tortas ir "Saldžios spalvos" keksiukai, morengiukai. Sultis suteikė "Marmaluzi" , na, o vaikų kūrybingumu pasirūpino Vaikams.lt dovanodami spalvinimo knygeles bei pieštukus.

Laimės akimirkas įamžino DūdėFoto ir VanileFoto ❤️
Visi žinome, kad geriausia dovana yra emocijos, įspūdžiai, tad klausimas ar mes jiems, ar jie mums suteikė tokį džiaugsmą matyti jų laimingus veidelius. Tai veža ir mes judėsime toliau❤️

Su meile, 

Šimtmečio vaikas. 

https://www.15min.lt/m/id/gyvenimas/laisvalaikis/mamu-bendruomene-surenge-velykine-svente-globos-namuose-gyvenantiems-vaikams-1038-1131718?fbclid=IwAR2ZkXJf5nBwCvUKCxyDGiM8kDoy8kA76n4xCoyrGz9BamAbaSqitk265qs#_