Skanūs ir sveiki pusryčiai: 3 RECEPTAI, kurių gamybai nesugaišite nė penkių minučių

Skanūs ir sveiki pusryčiai: 3 RECEPTAI, kurių gamybai nesugaišite nė penkių minučių

18. May 2020, 17:17 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Neretai sakoma, kad pusryčiai – svarbiausias dienos maistas, kurio nereiktų atsisakyti, tačiau dėl greito gyvenimo tempo ne visi skiria laiko pusryčių gamybai. 

 „Pusryčiai yra pagrindinis dienos patiekalas, užtikrinantis pakankamą energijos šaltinį visai dienai. Jeigu atsisakote pusryčių arba pasirenkate netinkamus maisto produktus, prieš pietus ar net po jų ieškosite ko nors skanaus, jausite energijos trūkumą ir nuovargį.  Pusryčiai yra reikalingi ne tik mūsų sveikatai, bet ir naudingi svorio kontrolei. Sočiai papusryčiavę užkandžiauti dienos metu norėsite mažiau, todėl atsisakyti šio patiekalo dėl papildomų minučių miego – nerekomenduojama“, – dalinasi lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ maisto gamybos žinovė Brigita Baratinskaitė.

Naminė granola su džiovintais vaisiais ir jogurtu

Jums reikės: 

400 g avižinių dribsnių

200 g migdolų

100 g džiovintų spanguolių

50 g sviesto

50 g medaus

Mėgstamo jogurto ar pieno 

Norėdami ryte sutaupyti laiko, granolą pasiruoškite iš vakaro. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą su medumi. Kol sviestas tirpsta, pasiruoškite birius produktus – į didelį indą suberkite avižinius dribsnius, smulkintus migdolus bei džiovintas spanguoles. Ištirpinto sviesto ir medaus mišinį užpilkite ant birių produktų, gerai išmaišykite ir gautą masę paskleiskite ant kepimo skardos.

„Norint paruošti traškią granolą, kepant būtina ją pamaišyti. Geriausiai – bent kelis kartus kas 10 minučių. Orkaitėje kepkite apie 30 minučių arba kol tolygiai apskrus. Iškeptą ir lengvai apskrudusią granolą ištraukite iš orkaitės, leiskite pilnai atvėsti ir sutrupinus suberkite į sandarų indą. Patiekite su mėgstamu jogurtu ar pienu“, – pataria B. Baratinskaitė.

Žaliasis kokteilis su špinatais ir avokadais

Jums reikės: 

2 saujų špinatų

1 banano 

1 prinokusio avokado

120 ml migdolų gėrimo

Kelių arbatinių šaukštelių ispaninio šalavijo sėklų

pusės arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto

žiupsnelio malto cinamono 

„Visus ingredientus sudėkite į virtuvinį smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.  Norėdami, kad kokteilis būtų kreminės konsistencijos, naudokite šaldytus bananus. Jeigu kokteilis jums per tirštas – įpilkite šlakelį migdolų pieno arba vandens. Įmaišykite kelis šaukštelius ispaninio šalavijo sėklų ir kokteilis bus kur kas sotesnis“, –  pasakoja maisto gamybos žinovė.

Per naktį brinkinta avižinė košė

Jums reikės:

60 g neskaldytų avižų

Valgomo šaukšto ispaninio šalavijo sėklų

240 ml migdolų pieno

Žiupsnelio cinamono

Arbatinio šaukštelio medaus

Mėgstamų uogų ar vaisių

„Šiuos pusryčius rekomenduojame pasigaminti iš vakaro, nes košei išbrinkti reikia bent trijų valandų. Sandariame inde sumaišykite avižas, ispaninio šalavijo sėklas, cinamoną ir užpilkite migdolų pienu. Norėdami košei suteikti šiek tiek saldumo, įdėkite šaukštelį medaus arba kito norimo saldiklio, kaip pvz. agavų sirupo. Viską gerai išmaišykite ir palikite šaldytuve per naktį. Ryte košę pagardinkite norimais vaisiais ar uogomis ir mėgaukitės skaniais bei sveikais pusryčiais“, – dalinasi specialistė.

Linda112 Linda112 25. May 2020, 11:23

KAIP IŠSISKOLIAU IŠ ŠIOS DIDŽIOSIOS BENDROVĖS

Sveiki, mano brangūs žmonės, aš esu Linda McDonald, šiuo metu gyvenanti Austine Teksase, JAV. Šiuo metu esu našlė su trimis vaikais ir 2018 m. Balandžio mėn. Buvau pakliuvusi į finansinę padėtį ir man reikėjo refinansuoti ir sumokėti sąskaitas. Aš bandžiau ieškoti paskolų iš įvairių privačių ir verslo paskolų firmų, bet niekada nesėkmingai. Dauguma bankų atmetė mano kreditą, nesiskundė tomis paskolų įmonėmis, kurios jas vadina savų pinigų skolintoju, nes jos visos yra apgaulės, visos jos nori pinigų, ir jūs iš jų dar negirdite, jie du kartus man tai padarė prieš susitikdami su ponu Davidu Wilsonu. Pats įdomiausias dalykas yra tas, kad mano paskola man buvo pervesta per 74 valandas, todėl patarsiu susisiekti su ponu Davidu jus domina paskolos gavimas ir esate tikri, kad galėsite jį laiku grąžinti, galite susisiekti su juo el. paštu ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nėra kredito patikrinimo, jokio kredito davėjo, turintį tik 2% palūkanų normą ir geresnius grąžinimo planus bei grafiką, jei turite susisiekti su bet kuria įmone dėl paskolos užtikrinimo be užstato, tada susisiekite su p. Davidu Wilsonu dėl paskolos

Jie siūlo visų rūšių paskolas

Trumpalaikė paskola (5_10 metų)
Ilgalaikė paskola (20_40)
Žiniasklaidos terminuota paskola (10_20)
Jie siūlo paskolą kaip
Būsto paskola ............., Verslo paskola ........ Skolos paskola .......
Studentų paskola .........., verslo pradinė paskola
Verslo paskola ......., įmonės paskola .............. ir kt
El. Paštas .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kalbant apie finansinę krizę ir paskolą, tuomet reikia kreiptis į Davido Wilsono paskolą, tiesiog pasakykite jam, kad ponia Linda McDonald nurodo jums sėkmės ................... ....