Skelbiame knygos "Sportuojančių moterų mityba" laimėtoją!

Skelbiame knygos "Sportuojančių moterų mityba" laimėtoją!

11. Sep 2014, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Leidykla „Briedis“  (www.briedis.eu) pristato antrą serijos „Bėgimo enciklopedija“ knygą „Sportuojančių moterų mityba“, kurią tuoj įteiksime  vienai "Mamyčių klubo" konkurso dalyvei ir lauksime jos atsiliepimo-recenzijos. 

„Sportuojančių moterų mityba“ – naudinga knyga visoms sportuojančioms moterims: ji tinka ir nuolatinėms sporto klubų lankytojoms, taip pat reguliariai sportuojančioms moterims, ir profesionalėms. Čia patariama, kaip esant bet kokios fizinės formos pasiekti geriausių rezultatų.

Remdamasi naujausių mokslinių tyrimų duomenimis ir pritaikydama juos fiziškai aktyvios moters mitybos poreikiams, Anita Bean pateikia naudingos informacijos ir praktinių patarimų įvairiais klausimais: apie kūno įvaizdį, sveikus kaulus, mitybos poreikius, kūno svorio mažinimą ir didinimą, geležies stoką ir sportininkių mažakraujystę, treniruotes ir mėnesinių ciklą, treniruotes per nėštumą.

Daugelis konkurso dalyvių skundėsi, kad valgo chaotiškai, neturi fantazijos ką valgyti, nežino kokius užkandžius rinktis...

O labiausiai atsakymų, manome, reikia UTOPIJAI! Tolėl jai ir įteikiame šią knygą - tikime, kad ji padės susiorientuoti ir rasti tikrą mitybos kelią.

Sveikiname ir lauksime atsiliepimo!

12. Sep 2014, 13:36

Vūhū 🎉 Ačiū labai labai !!! Nors negalvojau, kad pasiseks, bet kaip nudžiugino 😉 ! Tai kaip tik tai ko dabar labai reik 😀 !
Išskaitysiu, išstudijuosiu ir būtiniausiai aprašysiu ! 😀

pypse pypse 11. Sep 2014, 23:09

Skaityk ir mum patark 😉

InetaBu InetaBu 11. Sep 2014, 22:42

Sveikinimai 🌷

Krisliukas Krisliukas 11. Sep 2014, 19:23

Sveikinu! Bus labai įdomu sulaukt atsiliepimo apie knygą 😉

Gintarep Gintarep 11. Sep 2014, 18:38

🌷🌷🌷🌷🌷🌷