Skelbiame natūralaus "Wilkės" muilo laimėtojas!

Skelbiame natūralaus "Wilkės" muilo laimėtojas!

23. Jun 2014, 15:07 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Praėjusią savaitę "Verslios mamos" rubrikoje kalbinome Elvyrą, kuri mums pristatė savo verslą idėją - natūralų "Wilkės" muilą (www.wilkes.lt).

Visą savaitę mamos galėjo pakomentuoti, kodėl jos mano jog natūralus muilas yra geresnis ir štai jų atsakymai:

  • natūralūs muilai nedžiovina, jonizuoja, gaivina, suteikia minkštumo ir švelnumo. po ilgo naudojimo atstato net ir pablogėjusią odos būklę. Natūralūs komponentai iš gamtos teigiamai veikia net ir psichinę būseną (blogietee)
  • Jei tai, ką žadate tepti ant kūdikio odos, galite valgyti, tuomet tepkite - tai yra natūralu! Ir dar viena skambi frazė labai įsiminė: kuo mamos oda prastesnė už vaiko? Mama taip pat verta gerų natūralių produktų.  (Mutter)
  • Geresni vien tuo kad jie natūralūs ir gaminami puikių žmonių su gera aura (irmantaite)
  • Gera gauti, įsigyti gabalėli "širdies". Kiekvienam natūraliam produkte ypač rankų darbo apstu meilės ir širdies (Zylutee)
  • Visose gyvenimo srityse, tai kas natūralu, yra geriau už dirbtinį: kam gi mūsų moderniame pasaulyje dar neatsibodo dietinės emocijos ir bendravimo pusfabrikačiai  (Ganesas)
  • Jie nealergizuoja, nesausina odos, ne tik nuprausia ją, bet natūraliai drėkina, pamaitina. O man tai svarbu, nes žinau, jog tai, ką tepame ant odos, patenka ir į mūsų organizmą. (Austeda)
  • Naturalu visais atvejais geriau už dirbtinį (Vinga)
  • Visų pirma vaikam gerai, nes dažnai tenka plauti rankas, tai nedirgina rankų odos ir nesausėja. Taip pat vyras mėgėjas su muilu plautis veidą, tai dedu natūraliam muilui dideli pliusą, nes nesausina vyrui odos. (Akvile B)
  • Nėra cheminių medžiagių, kurių gausu sintetiniuose prausikliuose, kremuose, muiluose ir kitose priemonėse,kurios patenka per odą ir kvėpavimo takus į mūsų organizmą ir tampa lėtai veikiančiais nuodais (gintarep)

Labai sunku buvo išrinkti geriausius atsakymus, nes visų pasisakymai yra teisingi, protingi ir įdomūs :) Tad, pasitarę prizus įteikiame...

"Mėtinio šokolado" muilą mamai Irmantaite

ir

"Sviestmedžio" muilą mamai Ganesas!

Sveikiname!!!

irmantaite irmantaite 25. Jun 2014, 12:24

Ačiū 😀

23. Jun 2014, 18:13

🌷
Man irgi šių mamyčių mintys geriausios pasirodė 😉

pypse pypse 23. Jun 2014, 16:03

O Ganeso mintis ir palyginimas koks originalus