Skelbiu savo blogą apie kūdikio raidą atidarytą

Skelbiu savo blogą apie kūdikio raidą atidarytą

06. Sep 2016, 01:16 Deivės Mama Deivės Mama

Džiaugiuosi patekusi į tinklaraštininkių būrį ir viliuosi, kad mano užmojis rašyti blogą sudomins mamyciuklubas.lt skaitytojas. Į Jus, skaitančias mano blogo pirmąsias eilutes ir taip dalyvaujančias blogo atidaryme, norėčiau kreiptis tuo pačiu tekstu, kurį išsiunčiau redakcijai atsiliepdama į kvietimą tapti tinklaraštininke.

Taigi prieš kiek daugiau nei tris mėnesius, gimus dukrai, pirmą kartą tapau mama. Mano vardas Toma. Esu vilnietė. Dabar kasdien, taisydama vakar padarytas klaidas ir galvodama apie rytojaus iššūkius, mokausi būti mama tam, kad galėčiau patenkinti savo kūdikio poreikius ir sukurčiau aplinką palankią jo raidai. Per šiuos tris mėnesius pastebėjau, kad man, pirmakartei mamai, kūdikio raida (fizinė ir socialinė), yra ta sritis, kuri labai domina ir rūpi.

Savo bloge ketinu aprašyti kiekvieną einamąją savo kūdikio savaitę kūdikio raidos aspektu. Tokiu būdu pateiksiu informaciją apie raidą iš savo kūdikio raidos perspektyvos.

Paminėsiu, jog dukra Deimantė įžengė į 15-ąją savo gimimo savaitę. Jos gimimas pradėtas planuoti tada, kai jos tėtis, mano vyras, pripažino, kad geresnio laiko gimti mūsų kūdikiui negali būti. Planas pavyko - neilgai trukus mergaitė gimė man gražiausiu metų laiku - pavasario pabaigoje.

Kitu savo įrašu pakviesiu susipažinti su Deimantės ankstesniųjų savaičių raidos ypatumais. O nuotraukoje matot Deimantės pėdutę jos gimimo 2-ąją savaitę.

Vytulka Vytulka 06. Sep 2016, 14:44

Malonu susipažinti ir sėkmės rašant! ☺

Dovileab Dovileab 06. Sep 2016, 09:40

Sveika prisijungusi! Lauksim tolesnių blog'ų 😀! Pamenu ir aš save pirmaisiais dukrytės auginimo mėnesiais, kai buvo daug nežinojimo, nerimo, abejonių, kaip elgtis, ar tinkamai auga mano mažylė ir t.t. Manau, Jūsų blog'as bus labai naudingas kitoms mamoms 😉!

Loreta_K Loreta_K 06. Sep 2016, 08:19

Malonu susipažinti Toma, sėkmės! 😉🌷