Smaližiaujame VERI BERI

Smaližiaujame VERI BERI

12. Sep 2016, 23:20 LePukuota LePukuota

Praėjusią savaitę kurjeris nuo MK atvežė tikrų tikriausių skanėstų - VERI BERI. Man dabar pats tas smaližiavimo laikotarpis, nes maitinu mažą leliuką :) Taigi visiems sugulus, galiu ramiai pasidalinti įspūdžiais kaip gi sekėsi ragauti skaniąsias juosteles.

20160912225654-48676.jpg

VERI BERI - tai natūralios vaisių uogų juostelės, be pridėto cukraus, be konservantų, be dažiklių, be glitimo. Sudėtis žavi - pagaminta iš koncentruotų obuolių sulčių, koncentruotos obuolių tyrės ir priklausomai nuo juostelių skonio kitų sudėtinių dalių. Mažai saldumynų, turinčių tokią puikią sudėtį!

Skonių įvairovė plati: pipirmėtės skonio, cinamono, avietinės, juodųjų serbentų, braškinės, vyšninės vaisių juostelės. Pakuotės po 50 g. - patogu įsimesti į rankinę. Pats įpakavimas žaismingas, išsiskiriantis iš kitų produktų savo pilnais skonio paveikslėliais. Patogu atidaryti ir užspausti jau praiimtą pakuotę.

Juostelės pagamintos vieno kąsnio gabalėliais, nelipnios, patogu išiimti ir ragauti. Spalva labai natūrali ir skirtingų skonių juostelės mažai kuo išsiskiria. 

Apie skonį... dukrytė, kad ir kokia saldumynų mėgėja, VERI BERI nepuolė testuoti :D paragavo, sako "per saldu", bet mamai taip nepasirodė ir sąžiningai viską išragavau ir suragavau per kelias dienas su didžiausiu malonumu :) išsirinkau savo favorites - pipirmėtės ir juodųjų serbentų skonio vaisines juosteles. Mažiausiai patiko cinamono skonio. O kitos juostelės daugiau tradicinio skonio, bet manau braškės, avietės, vyšnios - tai uogos, kurias visad mėgsta vaikai.

VERI BERI vertinu labai gerai, tikiuosi ir mano vaikai pamėgs šiuos natūralius saldumynus. ;)

LePukuota LePukuota 12. Sep 2016, 23:22

P.S. labai labai Ačiū MK už galimybę testuoti VERI BERI 😉🌷