Jei vyras skundžiasi, kad po pusryčių vis tiek jaučiasi alkanas, pagaminkite jam štai tokį sotų rytinį patiekalą, kurį galės net nusinešti į darbą ir pasidalinti su kolegomis.
Reikės:
Sluoksniuotos tešlos be mielių
Parmezano sūrio
300 g kumpio (arba dešros, pvz. daktariškos)
6 kiaušinių.
Gaminimas:
Ištiiesiame visus sluoksniuotos tešlos be mielių lakštus ir šiek tiek iškočiojame.
{smallpic:1}
{smallpic:2}
Dedame lakštus į kepimo skardą (beje, jos nereikia niekuo tepti), padarome "aukštus kraštus".
{smallpic:3}
Dedame supjaustytą daktarišką dešrą, ant jos - kiaušinius
{smallpic:4}
Šakute praduriame visus trynius.
{smallpic:5}
Užtarkuojame ant viršaus sūrio.
{smallpic:6}
Vėl dešrą..
{smallpic:7}
Tuomet uždedame tešlos sluoksnį, sujungiame kraštelius ir patepame kiaušinio baltymu.
{smallpic:8}
Dar kartą patarkuojame sūrio.
{smallpic:9}
Šauname į orkaitę...
{smallpic:10}
Mmm....
{smallpic:11}
{smallpic:12}
Skanaus.
Maminklub.lv
labai skanu 😉
čia labai skaniai atrodo... O aš šiandien ir bandžiau kepti, bet man nelabai tešla iškepė, nes turbūt per storą tešlą iškočiavau
o kiek laiko kept??????? nes jau produktus nusipirkau !!!!!!!😃
turetu buti labai skanu
bandysiu bandysiu 👍