Paprastus spagečius valgyti neskanu, o štai gardžiai pagamintas padažas jiems suteikia ypatingą skonį.
Reikės:
Spagečių
Krevečių
Morkų
Čili ir sojos padažo
Grietinėlės
Gaminimas:
Išverdame spagečius.
{smallpic:1}
Išsilukštename krevetes.
{smallpic:2}
Morkas supjaustome šiaudeliais
{smallpic:3}
...ir apkepiname iki auksinio atspalvio
{smallpic:4}
Kitoje keptuvėje troškiname krevetes savose sultyse apie penkias minutes.
{smallpic:5}
Tuomet į krevetes įpilame porą valg.šaukštų sojos padažo ir 1-2 valg.šaukštus čili padažo.
{smallpic:6}
Troškiname apie dvi minutes, kad krevetės įsigertų padažu.
{smallpic:7}
Po to sudedame morkas.
{smallpic:8}
Į grietinėlę įdedame porą šaukštelių bulvių krakmolo ir viską išmaišome.
{smallpic:9}
Ir užpilame ant krevečių, dar maišome, kol užverda. Padažo konsistencija turėtų būti kaip kremo.
{smallpic:10}
{smallpic:11}
Skanaus!
Šaltinis: Maminklub.lv