Iš pradžių bus saldu, bet vos lyžtelėjus degs ir burnoje, ir galvoje.
Ingredientai:
kokosų pienas 500 g
žuvies sultinys 300 g
svogūnai 100 g
žaliasis karis 20 g
žaliųjų krienų pasta 30 g
didžiosios krevetės 15 vnt.
imbiero šaknis 50 g
žalia paprika 200 g
baltieji grybai 200 g
sviestas 30 g
Paruošimo būdas:
Svogūnus ir papriką supjaustome šiaudeliais, imbierą sutarkuojame ir viską kiek pakepiname. Tada pilame žuvies sultinį, kokosų pieną, sudedame visus prieskonius ir paverdame apie 10 minučių.
{smallpic:1}
{smallpic:2}
Prieš patiekdami sudedame didžiąsias krevetes, išmirkytus grybus ir paverdame dar 3–4 minutes. Patiekiame dideliame dubenyje.
{smallpic:3}
Skanaus!
Rekomenduoja žurnalas „Bzn start“
biskeli visko per daug😀
http://www.google.lt/imgres?q=kokoso+pienas&um=1&hl=lt&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:lt:official&biw=1429&bih=600&tbm=isch&tbnid=mXjOB85zpnA-fM:&imgrefurl=http://ekopirk.lt/eko-produktai/maistas/gerimai/pienas/ekol-kokoso-pienas-biona/&docid=tEfCoXIuUPFVOM&imgurl=http://ekopirk.lt/cache/images/1441e56b70e4f4d888e172315c5ceae7.jpg&w=500&h=500&ei=byTSTuLaD-_44QSZ9uwW&zoom=1&iact=hc&vpx=347&vpy=132&dur=641&hovh=225&hovw=225&tx=134&ty=155&sig=109257216848530715120&page=1&tbnh=130&tbnw=117&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:1,s:0
buna pirkti 😀