Sriuba „Deginantys jausmai“

Sriuba „Deginantys jausmai“

27. Nov 2011, 08:00

 

Iš pradžių bus saldu, bet vos lyžtelėjus degs ir burnoje, ir galvoje.

 

Ingredientai:

 

kokosų pienas 500 g

žuvies sultinys 300 g

svogūnai 100 g

žaliasis karis 20 g

žaliųjų krienų pasta 30 g

didžiosios krevetės 15 vnt.

imbiero šaknis 50 g

žalia paprika 200 g

baltieji grybai 200 g

sviestas 30 g

 

Paruošimo būdas:

 

Svogūnus ir papriką supjaustome šiaudeliais, imbierą sutarkuojame ir viską kiek pakepiname. Tada pilame žuvies sultinį, kokosų pieną, sudedame visus prie­­­skonius ir paverdame apie 10 minučių.

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Prieš patiekdami sudedame didžiąsias krevetes, išmirkytus grybus ir paverdame dar 3–4 minutes. Patiekiame dideliame dubenyje.

 

{smallpic:3}

 

Skanaus!

 

Rekomenduoja žurnalas „Bzn start“ 

www.bznstart.lt