Su LaMav paakių kremu... sau vis labiau patinki

Su LaMav paakių kremu... sau vis labiau patinki

26. Oct 2016, 07:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Paakių kremas - toks kosmetinis dalykėlis, kuris neabejotinai turėtų būti kosmetinėje ar rankinėje kiekvienos, kam per trisdešimt. Bent taip rašo daugelis moterims skirtų žurnalų ir internetinių svetainių. Bet ar mes tikrai kasdien jį naudojame? Tikrai ne taip dažnai kaip blakstienų tušą :) 

Į mano rankas LaMav stangrinamasis paakių kremas Bio-A7 papuolė ne šiaip. Skaičiau ir žinojau, kad mano brandžiai odai (taip taip, turbūt jau esu prie brandžių :) paakių kremą patartina naudoti kasdien - ryte ir vakare, jei senatvėje nenoriu gilių raukšlelių po akimis. Štai ir atradau - šis stangrinamasis paakių kremas pripažintas kaip geriausias paakių kremas.

20161025153038-36503.jpg

Jis tinka paburkusiems paakiams, sausai ir brandžiai odai, esant raukšlelėms, patamsėjusiems paakiams.

PAKUOTĖ/IŠVAIZDA

Pirmiausia krenta į akis pakuotė - baltai rausva, šiek tiek gėlėta, tokia itin elegantiškai moteriška… O svarbiausia - labai kompaktiška, mat lengvai telpa į delną ir tokia lengvutė, jog kasdien ją nešiotis rankinėje nesudarys jokių rūpesčių. 

Itin patogus flakono indelis su dozatoriumi. Užtenka vos lašelio ir gali pasitepti abu paakius.

KVAPAS

Atidarius flakonėlio dangtelį ir paspaudus šiek tiek kremo, jokio kvapo nepajusite. Nors vos vos galima pajusti - taip “kvepia" visos ekologiškos, natūralios kosmetinės priemonės. Šio kremo sudėtyje yra valgomosios ybiškės ekstraktas ir žirnių ekstraktas, kurie, kaip rašoma, didina odos elastingumą ir sušvelnina raukšleles. Kaip jie kvepia - sunku nusakyti. Kvapas neutralus, neerzinantis, tad man jis patiko.

KONSISTENCIJA

Kaip ir daugelio kremų - šis pakankamai glotnus, bet ne per riebus ir ne per tirštas, leidžia lengvai paskirstyti kremą ant paakių odos.

SPALVA

Balta

ĮSIGĖRIMAS

Kas man patiko - kremas labai greitai įsigeria (nereikia ryte ar vakare kiurksoti prie veidrodžio kelias minutes ir laukti, kol susigers). Užtenka vos lašelio. Šiek tiek įmasažuoji ir po akimirkos turi švelnią, glotnią odą. Jautiesi gražesnė ir, rodos, raukšlelių mažiau matai :)

O jei rimtai - viskas man tiko ir patiko. Tačiau turbūt visos žinome, jog niekas mūsų paburkusių ar pavargusių paakių neišgelbės, jei pamiršime sveiką mitybą ir gerą miegą.

Mylėkime save!

***

NAUDOJIMAS

Naudokite ryte ir vakare. Švelniai pirštų pagalvėlėmis ploną losjono sluoksnį patepkite paakių odą masažinėmis linijijomis (apatiniu akies voku – nuo akies išorinio kampo link vidinio ir viršutiniu voku – nuo akies vidinio kampo link išorinio).

POVEIKIS

Aksominės konsistencijos paakių kremas pastebimai atjaunina ir pagerina jautrios paakių srities būklę. Valgomosios ybiškės ekstraktas ir žirnių ekstraktas didina odos elastingumą ir sušvelnina raukšleles.  

sumažina raukšleles;

drėkina ir atgaivina jautrią paakių sritį;

pašalina tamsius ratilus ir paburkimus aplink akis;

akivaizdžiai pagerėja paakių srities spalva.