Su tarptautine Moters diena! Dovanos konkurso "Esu ne tik mama, bet ir Moteris" laimėtojoms

Su tarptautine Moters diena! Dovanos konkurso "Esu ne tik mama, bet ir Moteris" laimėtojoms

08. Mar 2018, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pirmiausia visas visas jus, mielosios, sveikiname su tarptautine Moters diena! 

Nesikuklindamos priimkime sveikinimus bei gėles iš vyrų, draugų, kolegų, bet ir nesidrovėkime vienos kitų pasveikinti bei apipilti komplimentais: "kaip puikiai atrodai, kokia graži šukuosena, kaip tavo akys šiandien spindi ir t.t." :)

Dėkojame už jūsų įkvepiančius atsakymus į klausimus: kada labiausiai jautiesi Moterimi? Kaip save palepini ir kiek dažnai sau skiri dėmesio? Kokie trys žodžiai geriausiai Tave kaip Moterį apibūdina?

Apibendrinti ir sutrumpinti jūsų atsakymai:

Solveiga25: Visuomet jaučiuosi moterimi, o labiausiai tuomet, kai šeimos vyrai tai parodo. Vis dar stengiuosi kartą į mėnesį save palepinti kokiu nors išsvajotu pirkiniu. Geriausiai apibūdina mane: vis dar JAUNA, ŽAVI, VEIKLI

Raudonas balionėlis: Visgi šalia vaikų visada jaučiuosi moteriškai, o labiausiai šį jausmą jaučiau besilaukdama. Bet visgi kartais tas geras jausmas kyla tiesiog apsivilkus dailią suknelę ar tiesiog save palepinus. Nors išties to dažnai ir nedarau. Tie trys žodžiai, kurie mane apibūdina kaip moterį: rūpestis, meilė, mama :)

Mergaiciukas: Labiausiai jaučiuosi moterimi, kai einame su vyru už rankų susikabinę, kai piešiu, kai vaikštau iš lėto viena ir niekur neskubu. Labiausiai mane apibūdina šie žodžiai: šilta, švelni, mylinti.

Jaldija: "Dovanokite moterims gėles" - kaip man patinka šitie žodžiai. Ir dar labiau patinka, kai mano vyras jas dovanoja...be progos...tiesiog taip, nes esu moteris, kuri labai mėgsta gauti gėlių. Taip šelmiškai ir apibūdinsiu save kaip moterį. Moterimi jaučiuosi visada, namuose trys vyrukai.

Gintarep: Taip, taip esu be galo moteriška ne kažkada anksčiau, o labiausiai dabar. Ir tik todėl, kad auginu dukrelę. Ji labai mėgsta puošti ir puoštis. Žinau, kad aš savo šeimai esu labai reikalinga, tai ir rūpinuosi ne tik kitais, bet ir savimi.

Ikke: Labiausiai jaučiausi moterimi, kai buvau nėščia - juk vyrai to padaryti negali :) Bet ir po gimdymo dažnai jaučiuosi moterimi, kai apsivelku gražią suknelę, nusilakuoju nagus, gaunu iš vyro gėlių, sulaukiu komplimentų. Save apibūdinčiau kaip mylimą, mylinčią ir be galo laimingą :)

Kristuliuuxx: Labiausiai moterimi jaučiuosi, kai galiu pasipuošiu gražia suknele, pasidažau, pasileidžiu kasas. Atradusi laiko, pasilepinu pasidarydama įvairias grožio procedūras, plaukų kaukę, manikiūrą, pedikiūrą. Apibūdinčiau save: Patraukli, optimistė, aktyvi. :)

Mamatest: Jei atvirai, aš jau senokai nesijaučiu moterim. Kažkaip likau tik mama ir na, aišku, žmona ir dar vaiku, nes būna pagaunu save jau net kalbant kaip vaikas jo žodžiais.

Dovilė 1991: Moterimi jaučiuosi beveik visada, jei neišblaško valiukiškos mintys ir neišlenda vidinis vaikas. Man moteriškumas siejasi su motinyste ir žmonos pareigomis. Bet labiausiai moterimi jaučiuosi leisdama vyrui atlikti vyriškas pareigas. Esu spontaniška, viską apgalvojanti ir begalo mylinti savo šeimą! 

V&A mamytė: Moterimi jaučiuosi: kai nusišypso svetimas vyriškis, pastebėjęs gražia moterį ir pasako komplimentą; kai vilkiu naują, ryškios spalvos suknutę ir jaučiu žvilgsnius...Kaip save palepinu: kiekvieną mėnesį iš savo atlyginimo nusiperku SAU suknutę, leidžiu sau kas dieną paskaityti knygą; pasilepinu kavinėje skania kava, sekmadieniais miegu iki pietų :) 3 žodžiai apie mane: empatiška, žavinga, draugiška.

LePukuota: labiausiai Moterimi jaučiuosi, kai rūpinuosi namų jaukumu, lepinu save grožio procedūromis, puošiuosi ir sulaukiu iš vyro komplimentų. Kiekvieną rytą pradedu kavos puodeliu, čia turbūt būtų galima priskirti prie moteriškų - mamiškų būtinųjų ritualų  Save apibūdinčiau kaip rūpestingą, atsidavusią ir mylinčią - vaikai, šeima - neatskiriami dalykai mano gyvenime. 

GintareZar: Jaučiuosi moterimi, kai esu lepinama meile ir dėmesiu iš vyro. Lepinu save karšta vonia su šampanu, spa procedūromis ar sportas, skanus desertas su kava ir draugių pokalbiais.

Renata_SG: Ko gero, kai gimsta vaikai, pirmiausia pradedi į save žiūrėti kaip į mamą, ne moterį. Ir tai buvo mano didelė klaida ilgą laiką. Bet vieną diena tiesiog ėmė ir "cvankt" nušvito galvoje. Moterimi jaučiuosi, kai mano nagai sutvarkyti, plaukai žvilgantys ir kvepiantys, kai išlendu iš naminių "skudurų" . Kokią save matau ir galėčiau įvardinti: siekianti tikslo, atsidavusi, mylinti.

Raudona braškė: Jau senai nebesijaučiu TIK moterimi. Moters ir mamos vaidmenys taip susilieję vienas į kitą, kad juos atskirti turbūt šansų nelabai ir yra. Kai būnu su sūnum, kartais labai ilgiuosi tų vakarų, kai galėdavau netrukdomai skirti laiko grožio procedūroms su žvakėm vonioje. Ramybė, optimizmas ir atsidavimas - tai aš. 

Kristina B.: Moterimi jaučiuosi visada, kažkaip niekada neteko pasijusti vyru :) Man labai tinka visi tie santykių ekspertų pasakymai: niekada nežino ko nori, visada turi ką pasakyti ir visada viską gali susieti su visais.

IrmantaiteLabiausiai jaučiuosi moterimi, kai žvelgdama į veidrodį patinku sau. Kai kažkas nusišypso prasilenkiant gatvėje. Kai mano mažasis sūnus pastebi naujas kojines, ar auskarus. Namuose mėgstu lepintis veido kaukėmis, karštu arbatos puodeliu ir skaitant knygą tyloje. 
Mylinti, skubanti, džiaugsminga - šiuo metu taip įsivardinčiau save.

Renkame, tiksliau - traukiame tas dvi laimėtojas, kurioms įteikiame po vieną iš dovanų nuo C&D Style

KVAPNI ŽVAKĖ „WHITE LINEN“atitenka...

20180228103627-38335.jpg

...Raudona braškė!

PATALPŲ KVAPĄ „COEUR D’AMBRE“ dovanojame...

20180228103755-99308.jpg

...V&A mamytė!

Sveikiname dar kartą visas! Atšvęskite :)

20180228104957-32853.jpg

V&A mamytė V&A mamytė 08. Mar 2018, 18:47

Oi kaip smagu gauti dovanų kovo 🤓tosios proga. Ačiū 🌷
Visas mamytes, moteris su kovo 8 - taja 🌷 manau šiandieną visos pasijutome MOTERIMIS 😉

Raudona braškė Raudona braškė 08. Mar 2018, 09:09

Ačiū ačiū ačiū 😍 Brangios moterys, mylėkit save tokias kokios esat, kokiomis tampat bėgant laikui, nes tik moterys sugeba mylėti taip stipriai 🌷🌷🌷🌷🌷 Su kovo 🤓ąją!!!