Mano sugrįžimas

Mano sugrįžimas

12. Mar 2018, 15:15 Deivės Mama Deivės Mama

Iš naujo prisistatydama visai žaviai, smagiai, padūkusiai, gražiai, didelei Mamyčių klubo publikai noriu priminti, kad jau esu buvusi Mamyčių klubo tinklaraštininkių gretose – pasakodavau apie savo pirmagimės raidą ir visus kitus pirmakartės mamos nuotykius. Praėjo šiek tiek daugiau nei penki mėnesiai nuo mano paskutinio patalpinto įrašo, bet, prisipažįstu, iki šiol nuosekliai skaičiau kitų mamų blogus ir stebėjau Mamyčių klubo laidas.

Per šį laiką, kai neberašiau blogo, mūsų trijų asmenų šeima išgyveno naujų pokyčių. 30 dienų praleidome amžinojo pavasario salose Tenerifėje ir Gran Kanarijoje, o grįžus iš kelionės netrukus mūsų mažylė gavo kvietimą pradėti lankyti darželį. Taigi mūsų pirmagimė jau darželinukė.

Simboliška, kad mano likęs vaiko priežiūros atostogų laikas sutampa su redakcijos paskelbtu pavasario blogų laikotarpiu. Tad su didžiuliu entuziazmu sugrįžtu į blogerių būry ir džiaugiuosi turėdama galimybę įgyvendinti rašymo, kaip savirealizacijos, troškimą. Kam įdomu ir aktualu, mano senuosius tekstus galite rasti čia: http://www.mamyciuklubas.lt/user/40275/.

Naujais savo tekstais tikiuosi papasakoti kaip aš leidžiu paskutiniuosius vaiko priežiūros atostogų mėnesius (dabar, kai vaikas darželyje, juk yra tikros atostogos) ir kaip sekasi augti mano be trijų mėnesių dvimetei mergaitei.

Trumpai apie mane: mėgstu drausmę, esu pareiginga, energinga, komunikabili ir kantri, siekiu būti veiklia, nors ne visada pavyksta. Augindama savo mergaitę svajoju išugdyti tokias jos savybes, kurių pati liūdžiu neturėdama arba kurios būtų atsvara mano neigiamiems bruožams. Tai tinkamas pasitikėjimas savimi, aukštas emocinis intelektas. Sportas, o labiausiai bėgimas, knygų skaitymas, savarankiškas kelionių planavimas, bandymai nufotografuoti ką nors gražaus, rašymas ir bendravimas – tai man patinkančios veiklos.

Sau ir visai tinklaraštininkių komandai linkiu saulėto pavasario, įdomių ir įkvepiančių tekstų, naujų patirčių!

floryte floryte 13. Mar 2018, 21:59

Smagu, kad sugrįžote!😀

Gintarep Gintarep 12. Mar 2018, 23:16

Sveika, sugrizusi🌷 Grazi foto su Maskos vaizdais🌷

Vytulka Vytulka 12. Mar 2018, 22:19

Jau kokia paaugusi mergaitė!😀

LePukuota LePukuota 12. Mar 2018, 21:07

🌷