Švarūs ir saugūs namai su PRObiotic

Švarūs ir saugūs namai su PRObiotic

07. Apr 2017, 00:41 irmantaite irmantaite

Dėkojam Mamyčių klubui už atkeliavusias puikias namų švarinimo priemones su probiotikais Probiosanus.

20170406234959-96076.jpg

Ir žinoma padėka gamintojui UAB "ProBioSanus" už kokybiškų ir inovatyvių valymo ir asmens higienos produktų kūrimą.

Namų valymo priemonės su probiotikais man ne naujiena. Mūsų šeimoje tokie gaminiai naudojami ne vienerius metus ir puikiai įsitvirtinę pamėgtųjų sąraše. Nepamenu kurioj parodoj juos atradau, bet labai gerai pamenu smagią ir visada besišypsančią darbuotoją kuri viską aiškino ir demonstravo :) Ir taip susikirto keliai net keliose parodose.  Dar buvo džiugu matyti vis besiplečiantį asortimentą.

Kaip vartotoja galiu pasakyti, kad man labiausiai patinka šių produktų kvapas. Jis neerzinantis, neįkyrus ir be to aiškaus cheminio kvapo. Tai labai didelis pliusas. Bet labiausiai džiugina tai, kad produktai papildyti probiotikais. Kas tie probiotikai labai aiškiai pateikia gamintojas: ''Probiotikai, dar vadinami gerosiomis bakterijomis, – gyvi mikroorganizmai, kurie natūraliai randami tiek žmogaus organizmo viduje, tiek išorinėje, mus supančioje aplinkoje. Probiotikai atkuria natūralų mikrobiologinį balansą, sukuria žmogui palankią-artimą mikrobiologinę aplinką, kuri mus saugo nuo blogųjų bakterijų dauginimosi".

Taigi, vonios kambario švarai palaikyti, kalkių nuosėdoms, plytelėms, kriauklėms, čiaupams valyti puikiai tinka  PRObiotic vonios valiklis. SVARBU, jog po išvalymo probiotinės bakterijos aktyvios iki 8 dienų. Na o patį valiklį lengva ir patogu naudoti. Purškia lengvai, tad užpurškei, palaikei 5 minutes ir nuvalei :) Valiklio pakuotė baltos spalvos. Dizainas gan įprastas, bet su puikia apsauga nuo vaikų. Pasukai snapelį ir nebepurškia.

https://probiosanus.com/probiotic-skalbimo-valymo-priemones/skalbimo-priemones/

20170406235548-31853.jpg

Dar vienas pamėgtasis gaminys - neutralus koncentruotas skalbimo skystis su probiotikais visai šeimai. Pakuotėje pažymėta jog 900 ml. skyčio užtenka 30 skalbimų. Užteks ilgam.

Šį vakarą skalbimosi metas :)

20170407001041-35822.jpg

Dar pats laikas išsiplauti indus. Šio ploviklio tikrai daug nereikia. Pilnai užtenka 1-2 lašų.

https://probiosanus.com/probiotic-skalbimo-valymo-priemones/indu-plovikliai/

20170407001514-46363.jpg

Beje, anksčiau ploviklis buvo gan skystesnis. Tad nenorėdama užsipildavau per daug ploviklio. Kadangi gamintojas inovatyvus tai vis tik dar kaip priedą pagamino dozatorių kuris tikrai palengvino dozavimą (valiklis kairėj pusėj). Galbūt juo prekiauja elektroninėje parduotuvėje?

20170407002304-54831.jpg

Taigi suvienijus gamtą ir mokslą, namai tampa švarūs ir saugūs :)

Na ir pabaigai vis tik išskyriau vieną minusiuką. Labai jau nelengva vyresnio amžiaus žmogui išskaityti pateikiamą informaciją apie produktą (kitoje gaminio pusėje). Ne, kol kas ne man sunku išskaityti, bet pastebėta su kitais artimaisiais :)

Smagių atradimų ir bandymų kas dar nebandėt gaminių su probiotikais.