2 porcijoms Jums reikės:
• 150 g fetos sūrio
• 150 g špinatų
• 1 šaukštelio juodųjų pipirų
• ½ šaukštelio maltos aitriosios paprikos
• 4 vidutinio dydžio bulvių.
Padažui:
• 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
• 1 ½ šaukšto vyno acto
• 1 šaukšto medaus
• ¼ šaukštelio druskos.
Bulves nuplaukite ir įtrinkite druska. Po vieną suvyniokite į foliją. Kepkite 200º C orkaitėje maždaug 20 minučių. Per tą laiką paruoškite salotas: fetos sūrį pagardinkite juodaisiais pipirais ir aitriosiomis paprikomis, sumaišykite su kapotais špinatais. Iškeptas bulves įpjaukite, truputį išskobkite minkštimo ir įdarykite fetos bei špinatų mišiniu. Kepkite dar 15-20 minučių. Ant karštų bulvių užpilkite paruošto padažo.