Jums reikės (ingredientai):
- Miltai (rūpaus malimo) 70 gramų
- Miltai (kvietiniai) 70 gramų
- Kepimo milteliai 1 arbatinis šaukštelis
- Druska 0,5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus 2 valgomieji šaukštai
- Pienas 140 mililitrų
- Aliejus 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušinis 1 vienetas
Gaminimo eiga (darbo eiga):
- Į dubenį sudedame visus sausus produktus ir sumaišome.
- Atskirai sumaišome pieną, kiaušinį, aliejų ir sumaišome su miltų mase.
- Paliekame minutei pastovėti ir kepame įprastai keptuvėje be aliejaus.
- Kad būtų gražiau ir žinoma šventiškiau aš blynelius formuoju įvairaus dydžio ir formelių, kaip pasiseka, o po to jau sudėlioju į lėkštelę ir gaunasi meškutis, taip blynelių neatsisako mano sūnus Nojus niekada.
- Dar mes mėgstame sutrinti braškytes iš daržo, tad visada šviežios ir sveikos ir patiekiame šalia blynų braškytes (galima iš įvairių, jums mėgstamų uogyčių). O braškių sezonas pas mus jau į pabaigą, tad skubame jas skinti, sutrinti ir šaldyti, kad rudenį ir žiemą galėtumėme mėgautis jomis šalia sveikų blynelių.
Skanaus sekmadienio pusryčiuose!
Pastebejau svarbia detale. Paprasyt reikia moderatores, kad uzdetu zyma konkursas, nes kitaip Jusu receptas gali nedalyvaut konkurse. Einu parasysiu laiska.
Dėkui😀
Tai taip, dažniausiai taip būna😀
😀
👍
Tikriausiai Nojukas suvalge ir dar vienos porcijos užsiprašė? 😀
Vaikams blynai niekad neatsibosta,o kai jie dar zaismingai pateikti 👍 ❤
Labai nuotaikingi pusryčiai 😀