Sveikuolių keksas

Sveikuolių keksas

08. Oct 2011, 00:00

 

Sveikuolių keksas


Reikia:

150g margarino

 2-3 kiaušinių

cukraus pagal skonį

1 a.š. kepimo miltelių

~ 200 g miltų

pora saujų avižinių dribsnių

mėgstamų džiovintų vaisių

sėklų pagal skonį

 

Kaip gaminti?

Išlydyti margariną.

Išsukti kiaušinius su cukrumi.

Sumaišyti gautą plakinį su išlydytu margarinu, sudėti likusius produktus.

 

Tešla turi būti tiršta, kaip kremas. 

Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

 

Skanaus!

šaltinis: Maminuklub.lv

09. Oct 2011, 23:14

Manau, jei jis sveikuolių,tai vietoj margarino reiktų sviesto dėti😀 o šiaip geras receptukas, ačiū😀