Tapk kosmetikos ODA testuotoja ir pavasarį pasitik gražesne oda!

Tapk kosmetikos ODA testuotoja ir pavasarį pasitik gražesne oda!

16. Jan 2017, 11:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Gražiausias makiažas - puiki veido oda. Kiekviena moteris svajoja džiaugtis tokia oda, kuomet nereikia nieko slėpti, maskuoti, bet ne vieną kamuoja įvairios odos problemos. Vienos jų vis dar kamuojasi su spuogeliais, kitoms oda itin suprastėjo po nėštumo, kuomet pasikeitė hormonų pusiausvyrą. Todėl labai smagu pristatyti profesionalios ir lietuviškos kosmetikos gamintojus - ODA. 

Organinėmis AHA rūgštimis praturtinta kosmetika padeda spręsti labai įvairias problemas: nuo spuogų iki odos senėjimo. Rūgštys itin efektyviai reguliuoja sistemas, nuo kurių priklauso odos drėgmės balansas, riebalinių liaukų aktyvumas, imunitetas. Jos tiesiogiai paveikia konkrečią problemą, todėl oda pradeda veikti kliento asmeniniu fiziologiniu sveikos odos ritmu.

ODA kosmetikos komponentų derinys ne tik išsprendžia sudėtingas dermatologines problemas, bet ir pažadina odos gyvybines galias.  Taip ji atsinaujina ir palaiko formą. Tai - efektyvus poveikis ir ilgalaikis rezultatas.

ODA kompanijos filosofija - remtis laiko patikrintais moksliniais tyrimais, patikimomis priemonėmis ir nuosekliu praktiniu darbu kosmetologijos srityje.

TAPK TESTUOTOJA!

Ieškome dešimt mamų, kurios pasiryžusios priimti iššūkį ir pasistengti dėl gražesnės odos su ODA kosmetika! Kiekvienai jų pagal jos odos tipą, problemas bus parinkta tinkamiausias kosmetikos rinkinys, kurį naudojant pasieksite tai apie ką svajojate!

Jeigu esate vilnietė - odos problemos jums bus diagnozuotos ODA klinikoje.

Iššūkyje dalyvaujančioms mamoms teks parašyti po du atsiliepimus:

  • pirmą apie tai, kokia jos oda buvo prieš pradedant naudoti ODA kosmetiką, nufotografuoti savo veidą, aprašyti kokios priežiūros priemonės jums rekomenduotos;
  • antrą po mėnesio, kuomet jau pasijus ODA kosmetikos poveikis su nuotraukomis, kaip pasikeitė jūsų oda

Komentaruose rašykite, kodėl norite išbandyti šią kosmetiką, įkelkite savo nuotrauką ir sausio 23 dieną paskelbsime net dešimties testuotojų sąrašą, su kuriomis bus sudarytos sutartys dėl testavimo, jos gaus produktų komplektus ir rekomendacijas.

irmantaite irmantaite 21. Jan 2017, 00:31

noriu išbandyti ODA kosmetiką, nes  pirmiausia sudomino jog ši kosmetika praturtinta organinėmis AHA rūgštimis ir padeda spręsti labai įvairias problemas. Apie rūgštis kosmetikoje esu tik girdėjusi, todėl labai smalsu. O antra priežastis labai norisi kuo ilgiau išlaikyti odos jaunystę 😀 Karts nuo karto iškylantys spuogai manęs taip nebaugina kaip tos atsirandančios pigmentinės dėmelės. Žiemą jos dar ne tokios baisiai ryškios. Bet vasaros metu, veikiamos saulės, jos paryškėja tai mane neramina.  Todėl norėčiau kad būtų diagnozuotos visos mano odos problemos ir žinočiau kaip laikui bėgant toliau ją rūpintis.

kodelcia kodelcia 20. Jan 2017, 22:02

Bandau laimę ir aš... Noriu išbandyti ODA priemonių kompleksą, nes dėl savo odos labai kompleksuoju jau daugiau nei 20 metų. To pasekmė- randeliai, duobelės. Nuo mažumės vis sakydavo, nepergyvenk, pagimdysi ir odos problemos išnyks. Deja... Ieškojau įvairių sprendimų, bet kol kas taip ir neradau ilgalaikį efektą duodančių gydymo priemonių. Oda problemiška, riebi, nuolat susidaro inkštirai, pūlinukai. Būtų puiku išbandyti O.D.A ir kartu gauti profesionalų rekomendacijas.

kristuliuuxx kristuliuuxx 19. Jan 2017, 10:53

Sveiki 😀 išbandyti norėčiau, nes niekaip neatrandu sau tinkamų priemonių savo veido odai, kurios išspręstų mane kamuojančias problemas, kurios po nėštumo ir patiriamo streso, visiškai paaštrėjo.Vargina sausa veido oda, pastovus tempimo jausmas ir niežėjimas, išsiplėtusios poros, net į veidrodį nebesinori žiūrėt... Labai norėčiau susitvarkyti savo odos problemas ir atras kokybiškas bei tikrai padedančias priemones, savo odai. Esu pasiryžusi atrasti laiko ir išbandyti ODA produktus .Tik gaila kad nesu Vilniete, bet gal tai ne kliūtis 😀

RenataŪselienė RenataŪselienė 18. Jan 2017, 10:18 Renata_SG

Nuotraukos

Aistė Meškienė Aistė Meškienė 17. Jan 2017, 14:40

Norėčiau išbandyti Oda gaminius, kadangi kaip tik ieškau to, kas tiktų mano veido odai. Ypatingai žiemą ji tampa jautresnė ir labai išsausėjusi, atsiranda paraudimai. Sunku rasti tokį kremą, kuris idealiai tiktų, todėl tikiuosi, kad jei bus galimybė išmėginti Oda produktus, kurie bus tinkamai parinkti, atrasiu tai ko ieškau. 😀

Raudona braškė Raudona braškė 17. Jan 2017, 13:01

Sveiki,
Mano oda mišri, tad šildymo sezonu 'eina iš proto'. Nosis ir kakta ima blizgėti, na o skruostus rodos kad kažkas paėmęs stipriai temptų. O blogiausiu atveju skruostus išmuša raudonos, sausos ir pleiskanojančios dėmės.
Visad su šiomis bėdomis kariaudavau savo jėgomis ir išmone, priemonėmis, kurios atrodė man geriausios. Būtų labai smagu gauti kokybiškų priemonių savo odai, o dar šauniau, kad su visomis profesionalų rekomendacijomis. Tai būtų tarsi legali galimybė vėl save pamilti ir paskatinimas- pretekstas skirti sau daugiau laiko (nes juk įsipareigočiau aprašyti pastebėjimus ir odos pokyčius). O tai padaryti turint aktyvų trimetį paskutiniu metu išvis lieka labai mažai laiko.
Norėčiau tapti TESTUOTOJA, nes visi šie keliami reikalavimai apima mano hobius - fotografiją, domėjimąsi kosmetikos naujovėmis, bei seną svajonę išmėginti kosmetiką, kurią rekomendavo net pati A.Jagelavičiūtė 😉

lingud lingud 17. Jan 2017, 00:33

Sveiki, visą laiką turiu probleminę veido odą ( nuolatinė acne, dėmės, randeliai nuo spuogų, pleiskanojanti plotai...). Neseniai sukako 35 metai, prieš 8 mėn pagimdžiau 3-cia vaikelį ( dukrytę dar maitinu savo pienu). Atrodo odos problemos turėjo baigtis, bet...Per visą laiką išbandžiusi begalę veido odos priežiūros priemonių ( nuo pigių iki labai brangių, bet efektas budavo trumpalaikis arba jo nebūdavo).
Labai noriu pagaliau atrasti tą kosmetiką, kad galėčiau pasakyti:
-Mano odai puikiai tinka ODA priemonės!
Foto su makiažo pagrindu.

Grumbolciki Grumbolciki 16. Jan 2017, 23:02

Manau,tai puiki lietuviška kosmetika,o dar neteko jos išbandyti😉Mano oda mišri/riebi.

eriqutia eriqutia 16. Jan 2017, 22:04

Visai neseniai pastebėjau kosmetiką O.D.A., tačiau išbandyti dar neteko. Tiesą sakant todėl, kad nežinau, kaip teisingai atsirinkti būtent mano odai tinkamiausias priemones.
Mano oda niekada nebuvo problemiška. Retkarčiais pasirodo vienas kitas spuogelis, bet tai tikrai nėra erzinanti problema. Manau, kad labiausiai jai trūksta drėgmės! Būtent dėl to atsiranda taip nelaukiamos pirmosios raukšlės.
Jei tapčiau testuotoja būtent su jomis norėčiau stoti į kovą pasitelkdama O.D.A. kosmetikos priemones 😉

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 16. Jan 2017, 19:11

Puiku.Norėčiau išbandyti šią kosmetiką todėl,kad pirmą kart regiu ,ir todėl,kad mano sausa ir truputėlį pasispuogavusi oda,cia nelabai matosi nuotraukose..vienoje kremas isteptas tai tik tam kartui gerai...su sausumu kovoju labai ilgai.....nė vienas kremas netinka.

Solveiga25 Solveiga25 16. Jan 2017, 16:12

Šis testavimas būtų man išsigelbėjimas. Pastaruoju metu labai vargstu dėl savo veido odos problemų. Nuo spuogų likę randeliai ir pats nemaloniausiais dalykas man - spuogai pažeidė giliai odą, dėl ko dabar atsiranda pigmentacija. Dar neteko bandyti šios kosmetikos, labai norėčiau! Gal tai būtų mano šansas pagerinti savo veido odos būklę. Svajoju išbandyti Oda kosmetiką ir atnaujinti savo veido odą! Turiu labai didelį kompleksą dėl savo veido odos, nes ji atrodo labai nešvari, todėl labai dažnai tenka visus randelius ir pigmentines dėmes slėpti po giliu pudros sluoksniu. Tačiau žinau, kad tai nėra išeitis, todėl noriu savo odai atrasti pagalbą, kuri pagerintų būklę. Mano šeimyna laiko už mane kumščius ir tiki, kad man turi pasisekti dalyvauti šiame testavime. Nes ir vyras nori, kad nekompleksuočiau dėl savo veido odos, todėl palaiko mane ir nori, kad man pasisektų.

LePukuota LePukuota 16. Jan 2017, 15:43

Būtų šaunu laimėti šį testavimą! O su kokiomis veido odos problemomis susiduriu? Net ne su viena 😀 Mano veido oda linkusi į sausėjimą, jautri, tinka ne visos priemonės ir jau atsiranda pirmosios raukšlelės... 😉

RenataŪselienė RenataŪselienė 16. Jan 2017, 15:10

Labai norėčiau išmėginti, nes pastebėjau, kad dabar (nėštumo metu) oda ypatingai pasikeitė. Atsirado dėmeliû, jai nuolat trūksta drėgmės ir ji tapo problemine. Išbandžiai įvairias priemones, bet rezultato kol kas neišgavau, kokio tikėjausi. Galbūt ši kosmetika atgaivins manomodà. Esu iš Vilniaus, tad būtû labai smagu išsitirti ir sužinoti problemines vietas.

Gerda_M Gerda_M 16. Jan 2017, 15:08

Mano veido oda probleminė tapo dar paauglystėje - paauglystė, pirmieji spuogeliai, o paskui jų draskymas, šašeliai, pūlinukai.... Aš nuo pat paauglystės net nagus kirpdavau kaip įmanoma trumpiau, kad nebūtų su kuo "sučiupti" spuogelio. Vėliau galvojau, kad padės dermatologė - gėriau net antibiotikus, lyginančius veidą, mažinau saldumynus, šokoladą, kiaušinius ir citrusinius vaisius.
Po gimdymo odos būklė kiek susitvarkė, tačiau iki dabar ant veido jaučiu skausmingus spuogelius.
Kosmetologė vis ragina atlikti rūgštinius veido valymus, tačiau dėl laiko stokos ir baimės, kad kažkas liesis prie mano veido, aš vis "nerandu tam laiko".
Tačiau šią žiemą noriu galutinai atsisveikinti su spuogais ir tais skauduliukais, kurie neleidžia į lauką išeiti be tonos toninio kremo ir pudros. Aš noriu pagaliau bent jau šį pavasarį lauke būti gaivi ir jausti, jog mano veidas tapo bent kiek lygesniu.
Aš esu pasiruošusi priimti šį testavimo iššūkį, daryti viską pagal rekomendacijas, kad man pavyktų pasiekti rezultatų kartu su ODA.
Beje, aš net neturiu nė vienos foto be makiažo, nes man tikrai kol kas yra gėda dėl nelygaus veido, tačiau su ODA aš išdrįsiu tam, kam nedrįsau iki tol.

lina_baj lina_baj 16. Jan 2017, 13:15

Turiu probleminę veido odą - linkusią rausti, dėl hormoninių vaistų gydymui odą kaip paauglystėje netgi išmėtė spuogais, o oda ties skruostais sausa ir dar linkusi papleiskanoti. Labai noriu išbandyti man parinktą kosmetiką ir tikrai pasiruošusi išbandyti ir viską aprašyti.