Tarp mūsų mergaičių: 4 priežastys, kodėl dingsta seksas

Tarp mūsų mergaičių: 4 priežastys, kodėl dingsta seksas

04. Aug 2014, 16:26 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Žinoma, priežasčių galėtų būti ir daugiau, ne tik šios, tačiau pateikiame Jums dažniausiai pasitaikančias.

1. Rutina

Rutina mažina artumą ir kenkia intymiems santykiams tarp dviejų mylinčių žmonių. ILgą laiką nesant lytinių santykių, kyla pavojus, kad prie to paprasčiausime "priprasite". Neleiskite rutinai įsigalėti.

2. Nuovargis

Ne viena pora vietoj intymaus vakaro renkasi galimybę pagaliau išsimiegoti po sunkios dienos. Ypač tai būdinga moterims, manančioms, kad tai gana varginantis užsiėmimas. Tačiau tai klaidingas požiūris, seksas gali turėti relaksuojantį bei mažinantį stresą poveikį.

 

3. Baimė ir pernelyg didelis rūpestis dėl vaiko

Nepatogumas dėl vaiko - jis miega šalia, aistros metu gali nubusti, verkti, užsimanyti valgyti - tai dar viena iš baimių ir trukdžių lytiniams santykiams po gimimo. 

 

4.Pasikeitę erotiniai prisilietimai

Gimus vaikui, moterims gali sumažėti seksualinė energija dėl pasikeitusių erotinių prisilietimų pobūdžio. Liesdama savo vaikutį, maitindama jį krūtimi, glostydama, apskritai, mylėdama, moteris išnaudoja dalį savo energijos. 

PATARIMAI:

  • Būkite atviri tarpusavyje: kalbėkite apie lūkesčius, jausmus, norus. Nelaikykite visko savyje.
  • Žinokite, kad panašiai kaip Jūs, jaučiasi daugelis neseniai tapusių tėvais, ir tai yra normalu. Reikia laiko ir kantrybės.
  • Atminkite, kad svarbu, ne kiek, o kaip.
  • Jeigu seksualinis potraukis neatsiranda ilgą laiką, tai jus neramina, pabandykite ieškoti pagalbos.

Kaip Jūs manote, kas yra didžiausias fizinio artimumo priešas?

 
 
gerdunka222 gerdunka222 23. Aug 2021, 14:55

Rutina, tas pats per tą patį, stresas.. Daug priežasčių, bet čia manau labiau tik pasiteisinimai. Jei netraukia partneris, arba pagalvojus apie seksą paima snaudulys, galbūt vertėtų pamėginti kokius nors žaisliukus, partnerio rankų surišimą, gal kažką dar stipresnio? https://www.ageismas.lt/kategorija/sekso-prekes-poroms/bdsm-ir-fetisas/stekai/