Tarp vasaros užsiėmimų - šokių pamokos

Tarp vasaros užsiėmimų - šokių pamokos

25. Jul 2014, 09:59 Gerda_M Gerda_M

Sveikos! Kiek aš daug turiu jums papasakoti... Ir kaip norėčiau, kad kas nors už mane sumaigytų įkaitusios klaviatūros mygtukus... Bet va dabar, kol mažė miega, o aš gurkšnoju balkone šaltą kavą, skubu pasidalinti tuo...
kas mano širdžiai miela....
kas atgaivina karštą dieną...
kas įpučia jaudulio...
kas padrąsina...
kas sutelkia...
kas daro mane laimingą...


ŠOKIAI. Taip! Solo cha cha pamokos mane paverčia tikra moterimi. Nors neturiu sparnų, tačiau norisi skristi... Ir velniop tą judesį, kurio niekaip nesugebu padaryti. Aš jaučiu, kad kaifuoju, o tai pats geriausias jausmas! :)

Taigi, mano šeimos vasara yra ypatinga. Buvome prie jūros (bus atskiras įrašas), sėkmingai maitinamės naujais maisto produktais (irgi parašysiu), akivaizdžiai lieknėju (turiu daug paslaptėlių ir atradimų). Taip pat ir lankau šokių pamokas.

Kartą per savaitę vakare ištrūkstu ten, kur groja pašėlusiai gražūs Lotynų Amerikos ritmai, kur mes, merginos, visos pasitempusios žiūrim į savo pėdutes ir rankytes...

Žinot, tas jausmas, kai jauti, jog sukiesi ant parketo pagal muziką, kad tavo kojos dėlioja teisingus žingsnelius, o nugara irgi pradeda "veikti" taip, kaip reikia, yra nerealus. Kai pėdutės pasitempia pagal cha cha cha muziką, kai rankytės tiesiasi į šalis, sudarydamos gulbės mostą... PASAKA!

Ir žinot ką, tie šokiai man - tikriausia atgaiva. Aš tikrai tikiu, kad kiekviena, kuri skaito šį įrašą, taip pat turi kažkokį neatrastą, o gal ir atrastą ir mėgstamą užsiėmimą. Su viena mergaite, su kuria šokame, išsikalbėjom, kad ji kaifuoja nuo juvelyrikos, mėgaujasi galėdama kruopščiai vieną prie kito glausti karoliukus... Man taip su šokiais - glaudžiu pėdutes, tiesiu rankytes, keliu galvą, "įjungiu" šypseną... Ir štai! man pavyko sušokti taip, kaip norėjau. Kaip norėjo ŠOKIAI.LT vadovė Justina...

Kitą savaitę manęs laukia paskutinioji CHA CHA CHA pamoka. Teks rinktis rugpjūčio mėnesiui kažką naujo... Galvoje verda mintis išbandyti cha cha cha ir džaivo junginius. O gal pailsėti rugpjūtį ir rugsėjį, pasisiūdinus batelius, skubėti į solo latino? Dar nežinau. Padėliosiu mintyse žingsnelius ir nuspręsiu.

Lengvi linkėjimai! 

pypse pypse 25. Jul 2014, 18:29

geras😀) tikrai žinau. bet net nepagalvojau 😀 skaičiau lietuviškai😀)))

Gerda_M Gerda_M 25. Jul 2014, 16:47 pypse

cha cha cha tai originalo kalba šokio pavadinimas: čia čia čia. Kitaip dar vadinamas čia čia tiesiog. Manau, kad tikrai teko matyti jį šokant 😀 Dažnai šokamas poroje.
Ačiū už gražius žodžius 😀)) beje, puikiai augat su super mažyliu! 😀

pypse pypse 25. Jul 2014, 13:48

ne skaitinys o šokinys😀 net nežinau kaip čia apibūdinti😀 atrodo rašydama irgi šokai.
O kas yra tas cha cha cha?
super, kad atradai laiką sau, kuris verčia skristi😀