Tegyvuoja spalvos!!!

Tegyvuoja spalvos!!!

26. Feb 2015, 15:34

Sąžiningai pasakius antroji MK metų moters užduotis man sukėlė.. hm..“šokas“ gal per stipru, na bet „šokelis“ tai tikrai tinka ;) Kodėl? Todėl, kad tai skaudi tema.. Tikrai tikrai.. Aš iš tų moterų, kurios visada neturi ką apsirengti. Ir IŠ TIKRŲJŲ neturiu. Rimtai rimtai!

Štai kaip atrodė momentas kai nusprendžiau, kad laikas suregzti straipsnį: atidarau spintą ir lūpų kampučiai nusvyra žemyn.. Vieninteliai spalvingi rūbai – apatiniai (na jų tai jau tikrai nedemonstruosiu), o visa kita.. pilkuma pilkuma.. nykuma nykuma.. 

20150226152753-52269.jpg

P.S. Kamputyje nedrąsiai kabo raudona suknutė, pirkta vyro darbovietės Kalėdinio vakarėlio proga – va ja tai didžiuojuos (nors plaukelio tetrūko ir vėl būčiau nusipirkus mažą juodą suknutę, kuri labai „patogi“ - niekada neprašausi su „dress kodu“)

Pamanau „jei būtų vasara“.. Va ten tai tikrai daugiau spalvų. Nusprendžiau „pasikuisti“ vasaros fotografijose, sakau pririnksiu perliukų, bet ir čia kažkaip visai nelinkma paliko.. drąsių spalvų irgi nedaug:

20150226152841-83399.jpg

Pagaunu save labai susikoncentravus ties spalvomis.. Pastaruoju metu noriu RYŠKUMO! Spėju psichologai tuoj pat kokias išvadas padarytų. Aš ne psichologė, bet įtariu, kad čia mane veikia dviejų metų sėdėjimas namuose. Pilkos pelytės – mamytės įvaizdis nori išsikraustyti iš mano namų ir iš pasąmonės.

Ką gi! Į kovą! :D

PIRMAS  ETAPAS: Spintos “išvalymas”

Spintoje didelių pokyčių nepavyko padaryti (kaip tyčia visai neseniai supakavau kelis maišus seniai iškeliavusių iš mados rūbų). Džiaugiuosi, kad mano kūno formos būna pakitusios tik tuos 9 mėn kai laukiuosi (na ir moteriškas turtas - kol maitinu :) ), o paskui viskas grįžta į mergautines vėžias :D Ne vien pliusai čia.. ne vien.. Dėl to, jog nėra poreikio keisti garderobą, tai jis ir nesikeičia...5..10.. metų. Br....

Taigi.. iškrausčiau tik kelis megztinius, kurių tikrai seniai nesimoviau ir vargu ar beužsimausiu (juo labiau.. ŽIAURIAI noriu spalvų, o ten tik pilka ir juoda)

20150226153032-24854.jpg

P.S. Neapsigaukit.. raudona boluojanti palaidinė tai čia ta - „po namus“ :D :D

ANTRAS ETAPAS: „shopping‘as“

Išsiruošiu lankyt Akropolio (sąžiningai pasakius daugiau net nežinau kur būtų galima papildyt garderobą (apie kažkokias „brand‘ines parduotuves nekalbu – piniginė neleidžia :) )). Kažkokių didelių stebuklų nesitikiu, ne pirmą kartą tame muziejuje lankausi, bet visdėlto tikiuosi kokį laimikį nugriebt. Labai noriu gražios spalvingos palaidinės ir šiam metų laikui tinkamos suknutės.

Ilgai netempsiu gumos.. pasakysiu, kad eilinį kartą grįžau nukabinta nosimi. Kodėl? O todėl kad:

  • Palaidinės.. nejaugi niekas nebegamina rūbų iš natūralių medžiagų??? Tik kokia gražesnė palaidinė, tuoj pat – 100 % polyesteris.. Man vien prie jų prisilietus šiurpuliukai bėgioja, negaliu pagalvot, kad jas reiktų vilktis ant nuogo kūno..
  • Kainos.. Liūdesys.. Tos pačios sintetinės palaidinės kainuoja po 20-30 Eur. Aš negaliu sau leisti už palaidinę tiek mokėt (jei ir nekreipčiau dėmesio į „polyester“)
  • Megztiniai.. Nesuprantu šiuolaikinės mados – trumpas ir platus. Aukštaūgėms galbūt ir nieko. Bet va toms kurias ten tas viršuje ūgiu neapdovanojo.. ką toms daryti? Nesu jokia stilistė.. gal net priešingai, bet matau, kad su plačiu trumpu megztiniu atrodau, švelniai tariant, juokingai..
  • Kokybė.. Daugumos prekių kokybė tragiška. Jau kabėdami ant pakabų rūbai sugeba „apsiburbuliuoti“. Tai kas bus kai išskalbsi?.. :)  Geresnės kokybės rūbų kaina irgi „geresnė“ jau ne 20-30 Eur, o du kartus po tiek :)

Na, vieną laimikį visdėlto pavyko „nušauti“. Sakau „nušauti“ dėl to, kad pirkau jį dėl geros kainos. Tai nebuvo toli gražu tai ko ieškojau, bet bent vieną kriterijų atitiko – ne juoda ir ne pilka :) Pavasaris artėja.. laukia pasivaikščiojimai parke su mažąja.. Džinsai.. lengvi bateliai ir džemperiukas..ne JUODAS :)

20150226153324-49223.jpg

O ir kainavo viso labo.. 4,95 Eur :)

Pamaniau, kad jei dabartinį garderobą perdažyčiau ryškesnėmis spalvomis, būčiau beveik patenkinta. O va, vasarą prasidės darbo paieškos, va tada tai siaubsiu visus dalykinių kostiumėlių skyrius.. Ir būsiu RYŠKI :) (kiek tai leidžia dalykinio stiliaus reikalavimai..)

Tegyvuoja šiluma, pavasaris ir RYŠKIOS spalvos!!!

Gintarep Gintarep 01. Mar 2015, 21:28

Nereallu!!! Super!!! Su skrybele net neatpazinau... maniau norima skrybeleite 🌷

27. Feb 2015, 09:59 lina_baj

Lina, prajuokinai 😃😃

lina_baj lina_baj 27. Feb 2015, 09:35

Pagal pagrindibę foto, galvojau, kad čia kokia manekenė rubus reklamuoja 😃 niu tikrai nereali foto su skrybėle. Ir puikus straipsniukas 👍

jaldija jaldija 26. Feb 2015, 21:44

super 👍
Geriausias ir išsamiausias straipsnis 👍

26. Feb 2015, 19:59

Merginos, jūs kaip visada - perdedat 😀 Bet labai ačiū už komplimentus ☺ Foto su skrybėle man pačiai labai patinka (aišku fotografė pasistengė 😃 ) Pati nebūčiau pagalvojus, kad skrybėlė gali man tikti. Išvada - reikia BANDYTI 😀 Ir bandyti DRĄSIAI 😀
Raudonos niekada nepirkdavau, nes anksčiau buvau blondinė (natūrali 🤣 ), o man kažkaip balti plaukai ir raudona spalva.. hm..

Mutter - nė kiek nenustebinai 😃 😃 😃

26. Feb 2015, 17:59

Pagrindinis koliažas - tai super modelio! Aš sužavėta tokia mamute!!!! 😀 Viskas atrodo stilinga skoninga 👍 Ir dar - prajuokiniai dėl to muziejaus. Nepatikėsi: bet apie Akropolį ir aš tą patį galvoju, tik Akropoliai skiriasi 😀

Liucyte Liucyte 26. Feb 2015, 17:06

Aš taip pat susižavėjau nuotrauka, kur su skrybėle! Nuostabu, žavinga!

Krisliukas Krisliukas 26. Feb 2015, 16:51

geras 😀
o pas mane daugiausiai raudonos spalvos ir jų atspalviai..juodų spalvų rūbų - vienas gal du, na trys (įskaitant apatinius)..net juodos mažos suknelės neturiu ☹

o raudona tau tinka labai labai 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 26. Feb 2015, 16:10

Super! Raudona tau labai tinka, o toje vasaros nuotraukoje kur su mėlyna skrybele - tik ant podiumo lipti 😀 Pirmyn! beje, tikrai tau labai tinka skrybėlės, ne kiekvienas tuo gali pasigirti