Tęsiu kelionę su "Pregnacare": "Pregnacare. Breastfeeding"

Tęsiu kelionę su "Pregnacare": "Pregnacare. Breastfeeding"

02. Jun 2018, 18:59 lejja lejja
Dar pernai tokiu laiku buvau su dideliu pilvuku, kuriame gyveno mano dukrytė ir sūnelis. Nėštumas buvo ne iš lengvųjų dėl gausaus pykinimo ir negalėjimo vartoti pakankamai maisto medžiagų maždaug iki 26 savaitės. Būtent dėl to ir vartojau vitaminus nėščiosiom. Išbandžiau kelias rūšis, bet labiausiai tiko "Pregnacare plus omega 3. Pregnancy". Su jais draugavau iki pat nėštumo pabaigos, todėl netruko būtinųjų mikroelementų, o kas svarbiausia nuo jų nepykino ir sudėtyje buvo reikiamas folio kiekis.
 
Mano mažyliai, ypač tokiomis karštomis dienomis, labiausiai vertina mamos pienelį. Pasiūlius košyčių ar kito kieto maistelio, lupytes tik sučiaupia ar pradeda bartis maskatuodami rankytėmis. Kadangi pienelio paklausa dar didelė, vaikai reikalauja be galo daug dėmesio ir energijos, kol tėtis darbuojasi, mamytė dažniausia tik įsimeta kažką į burną ir lekia paskui be sustojimo, todėl tikrai senka mikroelementų atsargos ir vitaminai tampa būtinybė.
20180602185856-76891.jpg
 
Dabar kaip tik gavau puikią progą išbandyti vitaminus "Pregnacare. Breastfeeding.", o ir vyrui pasisekė su dovanėle, nes jėgų ir energijos sugaudyt 10 mėnesių ropojančius dvynukus tikrai reikia.
 
Labai nudžiugau pamačius, kad gamintojas ir toliau naudoja tokią pakuotę, kurioje sužymėtos savaitės dienos, nes nėštumo metu ir dar po jo atmintis šlubuoja, tad nereikia sukti galvos, ar vitaminai jau išgerti, ar dar ne. Taip apsisaugau nuo per didelės ar per mažos dozės parai. Smagu, kad vitaminų lapelių nereikia pradarinėti su papildomu įnagiu, nes atsidaro viena ranka. Tikrai apie viską pagalvota.
 
20180602185926-22032.jpg
 
"Pregnacare. Breastfeeding" su žuvų taukų doze man asmeniškai yra puikiai subalansuotas derinukas - visko tiek, kiek reikia. Esu vartojusi "Pregnacare Original Tablets" ir atskirai pirkau žuvų taukus. Atrodė,kad tai tiesiog tas pats. Deja, dozė būdavo per didelė ir dar po kelių valandų jausdavau nemalonų žuvų taukų skonį burnoje. Tekdavo save apgaudinėti ir gerti prieš einant miegoti. Tuo tarpu žuvų taukai šiuose vitaminuose net nesijaučia ir galiu juos vartoti ryte. Tiesą pasakius, dažnai būna sunku praryti tabletes be didesnio kiekio vandens, bet šis atvejis ne toks - tik makt ir viskas.
 
Labai džiaigiuosi nusprendusi išbandyti vitaminus ir žindyvėms, nes vis nesiryžau, nors mintyse vis kuždėdavo balselis, kad reikia.
 
Šiuo metu kaip tik pradėję slinkti plaukai ir mažumėlę pakritęs hemoglobinas, todėl manau, kad dar ilgai draugausiu su šiais vitaminais. Juk reikia ne tik mažiukam geriausio maistelio, bet ir mamai sugebėt savimi ir jais pasirūpinti. Todėl pas "Pregnacare" sugrįšiu vėl ir vėl, nors išsiskyrę tebuvom trumpam.
 
"Pregnacare. Breastfeeding" rūpinsis mamomis, kol jos myluos savo mažylius 
Ačiū "Mamyčių klubui", kad rūpinasi ne tik mažaisiais, bet ir mumis!