Testuojam "Laba Aviža"

Testuojam "Laba Aviža"

14. Oct 2018, 14:40 blogietee blogietee

Sveiki, 

Pirmiausia nuoširdus AČIŪ Mamyčių klubui ir Vilniaus duonai už galimybę testuoti naujus produktus. 

Skambučio apie norimą pristatyti produkcijos siuntą sulaukiau, būdama darbe. Ir iškart sunerimau, ar grįžusi po darbų dar rasiu ką galėčiau testuoti pati asmeniškai. 

Mano gausioji šeimyna labai mėgsta viską išragauti nelaukiant manęs. 

Bet laimei, grįžusi namo, radau ne tik tuščias pakuotes, bet ir skaniosios duonelės. 

20181014140831-99982.jpg

Kadangi pati labai mėgstu avižinius produktus, vakarienei  ragavau 100% avižinę duonelę (taip taip, nėra gerai angliavandeniai nakčiai, bet neišlaukiau ryto). Skonis, kvapas, minkštumas labai patiko. Duonelė pas mus atkeliavo tikriausiai iš Vilniaus duonos kepyklos iškart, nes dar atrodo buvo net šilta. 

Labai patinka, kad duonelė bandelės pavidalo, iškart perpjauta. Tokią duonelę galėčiau valgyti ir vieną, nieko ant jos nededant ir netepant. 

20181014141340-93682.jpg

Vaikai labai mėgsta sumuštinių forminę duoną ir batoną, tad jie buvo šių produktų testuotojai.  Mažiausias testuotojas sumuštinių duoną skanavo be jokių kitų priedų. Suvalgęs vis tiesė rankytę ir rodė, kad nori dar. Vadinasi, jam labai patiko. Tik to pasakyti dar nemoka. Didesnieji darėsi sumuštinius, nes jiems, jau suformuotoms asmenybėms, vien batono riekėlė nėra maistas. 

20181014141817-27322.jpg

20181014141859-72593.jpg

Dauguma duonos kepinių pakuočių būna paprastos, niekuo neišsiskiriančios. Tik ne šios. Šios produkcijos pakuotės labai ryškios ir iškart patraukiančios akį. Net nežinodama kokia sudėtis ar koks konkrečiai produktas, pastebėčiau ją duonos lentynose. 

Jei apibendrinti viską kartu, man labai patiko šių gaminių sudėtis. Vien tai, kad kepiniuose yra labai mažai pridėtinio cukraus ir druskos. Nes gi visi dabar stengiamės gyventi sveikiau, tą akcentuoja naujoji tvarka darželiuose ir mokyklose. 

Pati pirkdama maisto produktus, jau seniai etiketes skaitau. Visada renkuosi produktus, kad būtų kuo mažiau pridėtinio cukraus (maximum iki 5g). Namuose labai retais atvejais galima būtų rasti ne pilno grūdo kepinių. 

Žinant tai, kad produkciją gavome antradienį, o savaitgaliui jau teko keliauti į parduotuvę ir papildyti duonos atsargas, Vilniaus duonos kepiniai išgaravo (buvo žaibiškai ištestuoti), galiu drąsiai sakyti - mes būsime šios produkcijos gerbėjais ir toliau. Aš ir toliau skanausiu avižų duonelę, o vaikams pirksiu sumuštinių duoną. 

Ačiū už galimybes susipažinti su naujais gaminiais. 

Rima- Blogietė