Testuojame Danielle Laroche kosmetiką

Testuojame Danielle Laroche kosmetiką

02. Jan 2018, 14:17 lina_baj lina_baj

Pirmiausiai, dėkoju už galimybę išbandyti puikią kosmetiką!

Savaitėlę ją pabandžiusi, aprašysiu savo įspūdžius :)

Man teko galimybė išbandyti Danielle Laroche Dead Sea wonders dieninį ir naktinį kremus.

Pirmas įspūdis - puikus. Pakuotės dailios, informatyvios. 

Išpakavus iš dėžučių puoliau išbandyti pačius kremukus. Kvapas gana stiprus, tačiau man buvo pakankamai malonus. Pats kremas labai tirštas, bet kuo puikiausiai įsigeria į odą, lengvai tepasi ir nepalieka jokio riebumo ar kažkokio kitokio nemalonaus jausmo ant veido. Šią savybę itin vertinu! Taip pat kadangi turiu jautrią odą, patiko tai, kad po patepimo oda neraudo, nedilgčiojo ir kitaip nereagavo į kremą (kas nutikdavo su keliais kitais kremais). 

Mano odai poveikis tiko ir jautėsi - oda po savaitės bandymu - nepleiskanoja, neliko tempimo, bet ir nesijaučia per riebaus kremo. Puikiai!

20180102140948-77880.jpg

Keletas pastabų apie pačią pakuotę indelius. Pirmiausiai, kas man užkliuvo išpakavus iš popierinių dėžučių - nėra informacijos apie produkto sudėtį ant pačių kremo indelių. Kadangi popierines pakuotes išmečiau, ant kremo indelių jokios informacijos nebėra (išskytus galiojimo terminą ir nuorodą dieninis ar naktinis kremas). 

Kitas dalykas - abu indeliai  (dieninio ir naktinio kremo) praktiškai vienodi. Tad kas kartą tenka paimti ne tą ir ieškoti užrašo, kutis dienai, kuris nakčiai. Būtų patogiau, koks skiriamasis spalvinis ženklas ar pan.

Bet iš principo indeliai patogūs, gražūs ir lengvai atsidarantys. 

Kokybė viduje - liuks!

20180102141528-42912.jpg

Labai džiaugiuosi išbandžiusi ir atradusi šiuos produktus!