Testuojame Maria Nipple kremą

Testuojame Maria Nipple kremą

08. Jul 2016, 06:00 LePukuota LePukuota

Prieš savaitę į rankas pakliuvo MARIA kremukas speneliams. Kaip mamytė, su pakankamai ilga žindymo patirtimi (pirmagimę maitinau 2 metus), antrojo leliuko žindymo etapui pradėjau ruoštis iš anksto, dar besilaukdama.

Turiu jautrią sausą odą. Tad žindant dukrytę buvo visko, pradžioje maitinau sukandus dantis, per ašaras, nes speneliai jau pirmosiomis dienomis buvo suskeldėję, be galo jautrūs, sutrūkinėję iki kraujo. Teko naudoti daug įvairių priemonių atstatyti pažeistą spenelių odą ir sėkmingai tęsti žindymą. Tad dabar buvo labai įdomu išbandyti naują, dar nematytą produktą - Maria nipple cream. Šis kremukas tinka ne tik žindančioms, bet ir besilaukiančioms - planuojančioms natūraliai maitinti savo kūdikį.

Maria kremas speneliams įpakuotas dėžutėje ant kurios pateikta visa informacija apie patį kremuką (sudėtis, naudojimas, galiojimo laikas, gamintojas). Patogu ir aišku, kas pakliuvo į rankas :) Įtikino, kad tai saugus produktas kūdikiui ir mamytei. Na o viduje - paiilga 50 ml stebuklinga rožinė tūbelė. Tūbelę atidaryti lengva, tereikia atsukti kamštelį, bet jei kremukas šaltas - išspausti turinio bus sunku, nes lanolinas sušalęs sukietėja, tad Maria kremą speneliams geriau laikyti šiltoje patalpoje. Taigi pirmiausia aš kremuko išspaudžiu ant rankos, kad šiek tiek suminkštėtų ir būtų lengva tepti ten kur reikia :) Kremas savo išvaizda primena natūralų vašką - gelsva skaidri spalva, o kvapas - lyg kątik nukirptos avytės :) nors dukrytė pauosčiusi sakė, kad labai kvepia ir ne bet kuo, o riešutais :D

Kremo konsistencija gan tiršta, bet kai sušyla, suskystėja ir tepti tampa lengva. Šį kremuką tepti reikia po maitinimo krūtimi ir prieš sekantį maitinimą kremo nuo spenelių nuplauti nereikia, tai yra labai patogu. Na o aš kolkas tepuosi kartą per dieną, kad suminkštinčiau spenelių odą ir taip tikiuosi padedu speneliams ruoštis tikram darbymečiui, sūnelis jau greitai turėtų gimti. Pastebėjau vieną minusiuką - po kremo naudojimo, labai sunku švariai nuplauti rankas, muilas ir šiltas vanduo sunkiai gelbėja.

Aš manau, kad šį kremą galima panaudoti ne tik spenelių odai minkštinti, bet ir kitoms probleminėms odos vietoms, tarkim suskeldėjusiai rankų odai.

Apibendrinant, Maria kremą speneliams vertinu labai gerai ir Ačiū MK už galimybę susipažinti su nauju produktu! :)

LePukuota LePukuota 20. Apr 2016, 17:08

Neradau žymos "MARIA-mamos-grožiui-ir-sveikatai" 😀