Testuojame NAUJOJI RINGUVA produktus: sąrašiukas :)

Testuojame NAUJOJI RINGUVA produktus: sąrašiukas :)

13. Oct 2016, 12:13 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tos mamytės, kurio aktyviai dalyvauja "Mamyčių klubo" gyvenime, paįvarina savo kasdienybę ne tik dalyvaudamos įvairiuose konkursuose, dalindamosios aktualiomis temomis, kalbėdamos apie tai, kas joms rūpi, bet ir išbandydamos įvairius produktus. Šiandien siūlome išbandyti keletą vienos didžiausių švaros prekių gamintojų Lietuvoje „Naujoji Ringuva" produktų.

TINDI muilas vaikams be kvapių ir dažančių medžiagų ypač jautriai odai, 90 g

20161010105414-75055.jpg

Tualetinis muilas vaikams TINDI pagamintas iš aukštos kokybės, natūralios, augalinės kilmės žaliavų – palmių ir palmių branduolių aliejaus, kuriuose gausu sočiųjų riebalų rūgščių, todėl oda yra maitinama. Dėka šiuose aliejuose esančių natūralių antioksidantų – vitamino A ir E – ji yra apsaugoma nuo žalingo aplinkos poveikio. Palmių ir palmių branduolių aliejaus cheminė sudėtis yra artima odos lipidiniam sluoksniui, todėl idealiai tinka kūno priežiūrai ir užtikrina gerą muilo putojimą. Muilo sudėtyje esantis glicerinas bei lanolinas palaiko drėgmės pusiausvyrą odoje, todėl nusiprausus nejaučiamas tempimas, sausumas. Muile nėra kvapių medžiagų, sintetinių dažiklių, parabenų. Rekomenduojamas net pačiai jautriausiai odelei. Muilas patikrintas Alergologų ir klinikinių imunologų draugijos.

Naudojimas: Rankas, veidą ar kūną sudrėkinti vandeniu ir išmuilinti kietu muilu. Po to kruopščiai nuskalauti tekančiu vandeniu.

TINDI šampūnas vaikams su alavijų ir medaus ekstraktais, 200 ml

20161010105444-19421.jpg

Šampūnas vaikams TINDI su alavijų ir medaus ekstraktais pagamintas iš natūralios kilmės medžiagų, sudėtyje nėra SLES ir SLS, dažiklių ir alergizuojančių kvapų, parabenų. Praturtintas natūraliais alavijų ir medaus ekstraktais, kurie suteikia plaukams švelnumo ir šilkinio blizgesio bei mažina galvos odos pleiskanojimą, drėkina ją ir saugo nuo sudirgimų. Švelnus akytėms, malonaus kvapo, subalansuoto pH. Tinka naudoti kasdien. Šampūnas patikrintas Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Dermatovenerologijos centre.

Naudojimas: Užtepkite šampūną ant drėgnų plaukų ar į delną ir ištrinkite visą galvą. Švelniai masažuokite plaukus ir odą 2-3 minutes, po to kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.

Šampūno ir muilo komplektą testuos: Solveiga25, Katerinav, Nelli, Agnesim, Kodelcia

BALANCE ekologiškas vaisių ir daržovių ploviklis, 500 ml

20161010105513-16768.jpg

Naujas ekologiškas ploviklis, specialiai sukurtas šviežių vaisių ir daržovių plovimui, tokių kaip obuoliai, apelsinai, vynuogės, pomidorai, paprikos, agurkai, brokoliai. Tinka naudoti trapiems, minkštiems vaisiams ir uogoms, tokiems kaip braškės, persikai, šilauogės ir kt. Tai saugi ir efektyvi priemonė. Sudėtyje esanti soda efektyviai pašalina apnašas, purvą ir vašką nuo vaisių ar daržovių paviršiaus. Natūralus muilažolės ekstraktas sukuria putojimą, kuris lengviau nuplauna nešvarumus, nepalikdamas poskonio bei plėvelės. BALANCE vaisių ir daržovių ploviklis – negailestingas nešvarumams ir nepageidaujamoms apnašoms, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, todėl neturi kenksmingos įtakos aplinkai. Efektyviai šalinantis pesticidus, 100% biologiškai suyrantis ploviklis yra beskonis ir lengvai pašalinamas kartu su nešvarumais plaunant.

Plaukite vaisius ir daržoves su BALANCE ekologišku plovikliu ir galėsite nebesijaudinti dėl apnašų kiekio ant jų paviršiaus! Naudojimas: Vaisių ar daržovę apipurkšti plovikliu, palikti 20-30 sekundžių ir po to gerai nuplauti vandeniu.

Šį ploviklį testuos: Vytulka, Ramune., Dovileab, Irmantaite, Vaidlina,


BALANCE ekologiškas skalbiklis vaikų drabužiams, 1000 ml

20161010105535-50896.jpg

BALANCE ekologiškas skalbiklis vaikų drabužiams sukurtas jautrią odelę turinčių vaikų ir kūdikių drabužiams skalbti. Skalbiklis praturtintas medvilnės ekstraktu, kuris suteikia audiniams minkštumo, apsaugo nuo įsielektrinimo, pagreitina audinių išdžiūvimą, pasižymi odą raminančiu poveikiu. BALANCE skalbiklis draugiškas ne tik Jūsų mažylio odelei, bet ir aplinkai, kurioje gyvenate, nes yra 100% biologiškai skaidus. Tinka skalbti rankomis ir automatine skalbimo mašina. Šis skalbiklis – puikus pasirinkimas, jei jūsų vaikas turi jautrią arba alergišką odą, kadangi jo sudėtyje nėra dirgiklių – dažančių, kvapių medžiagų, fosfatų ir alergenų. Skalbiklis vaikų drabužiams BALANCE dermatologų patikrintas, rekomenduojamas kūdikių nuo pat gimimo drabužiams, patalynei, apatiniam trikotažui skalbti. Jis nedirgina kūdikio odelės, kvėpavimo takų ir yra draugiškas Jūsų mažylio odai. Produktas sertifikuotas EU Ecolabel ženklu, t.y. atitinka Europos Sąjungos ekologiškumo reikalavimus. 

Naudojimas: Prieš naudojimą suplakti. Rekomenduojama skalbti žemiausioje įmanomoje temperatūroje visą galimą skalbinių kiekį. Jei esama infekcinių ligų ar pasireiškia alergija namų dulkėms, patalynę skalbti 60 °C temperatūroje. Dozuoti pagal skalbinių nešvarumą ir vandens kietumą, laikytis dozavimo nurodymų. Taip prisidėsite prie vandens taršos, atliekų ir energijos suvartojimo mažinimo. Laikytis drabužių etiketėse nurodytų rekomendacijų.

Šį skalbiklį testuos: Sonrisita, Zylutee, V&A mamytė, Mergaiciukas, JurgaMi

www.ringuva.lt

20151026093125-68068.jpg 

JurgaMi JurgaMi 13. Oct 2016, 20:21

Ačiū, ačiū, ačiū ‼
Sveikinu visas mamytes 😀 Turiningų bandymų 😀

Vytulka Vytulka 13. Oct 2016, 19:18

Valioo, bus labai įdomu išbandyti! 😀

vaidlina vaidlina 13. Oct 2016, 14:53

Lauksime super duper gaminio! Nekantraujame isbandyti!

kodelcia kodelcia 13. Oct 2016, 14:48

Uhuuuu! Džiaugiamės labai labai. Ką tik parodžiau sūneliui, tai jam pamčius meškutį su medumi iškilo dilema: " O jeigu aš medum kvepėsiu?"😥F) 🤣

ODISEJAaa ODISEJAaa 13. Oct 2016, 13:33

🌷🌷🌷🌷🌷

saulelydis123 saulelydis123 13. Oct 2016, 13:23

Sveikinu visas mamytes, kurioms pasiseke 🌷🌷🌷

Sonrisita Sonrisita 13. Oct 2016, 13:17

Valiooooooo ir ačiū 😀
Sveikinimai visoms testuotojoms 🌷

Solveiga25 Solveiga25 13. Oct 2016, 13:05

Sveikinimai visoms testuotojoms ! ir žinoma laukiame nesulaukiame, kada patys galėsime testuoti 😉 ačiū! 😀)

V&A mamytė V&A mamytė 13. Oct 2016, 13:02

Valiooooooooooo! Jau kaupiu skalbinius 😀 Ačiū
Sveikinimai ir kitoms testuotojoms 😉 bus smalsu paskaityti Jūsų atsiliepimus