Testuoju Avon "ANEW ULTIMATE SUPREME" jauninamąjį kremą

Testuoju Avon "ANEW ULTIMATE SUPREME" jauninamąjį kremą

05. Nov 2015, 10:06 LePukuota LePukuota

Lygiai prieš savaitę paskambino kurjeris ir pranešė, kad neužilgo pristatys man siuntinuką, labai apsidžiaugiau, nes laukiau paketėlio iš Mamyčių Klubo. Ir taip, mano rankose naujasis Avon katalogas ir prabangi juoda supakuota dėžutė. Išpakavus kremo pakuotę, radau perlamutrinį juodą stiklinį kremo indelį, nekantrauju atsukti dangtelį. O viduje išvydau perlais žėrintį kremuką, stipraus prabangaus aromato. Pirmas įspūdis tikrai geras, pakuotė patogi, lengva atidaryti, kremas spindi išskirtinumu.

Naujasis senėjimą lėtinantis veido kremas "Anew Ultimate Supreme" puošia Avon katalogo viršelį, o pirmuosiuose puslapiuose randu ir detalų aprašymą.  Šis kremukas skirtas 45+ amžiaus moterims, na taip, šiuo atveju pasijaučiu kaip tikra jauniklė bandyma šį produktą, nes net nepatenku į 35+ kategoriją. Bet tiesa yra tokia, kad jau pastebiu pirmuosius senėjimo požymius, oda nebėra tokia stangri kaip prieš keletą metų, o ir smulkių raukšlyčių atsiranda, tad rūpintis savo išvaizda ir veido oda tikrai ne per anksti.  Turiu gan jautrią ir sausą veido odą, tad veido kremą renkuosi atsargiai, nes ne kartą esu "nudegusi", kada panaudojus kokio kremo veido oda parausdavo, perštėdavo ir tiesiog negalėdavau naudoti produkto, tad dabar buvo išties magu išbandyti šį kremą.

20151105100205-21959.jpg

Išbandžiusi Anew Ultimate Supreme kremuką likau maloniai nustebinta, kremas patiko mano veido odai ir naująjį produktą priėmė labai draugiškai. Kremas lengvai tepasi, ne per sunkus, kaip kiti bandyti "Anti age" kremukai. Lengai susigeria, bet aromatas gal kiek per stiprus, nes atrodo, jog einu ilsėtis vakare išsikvėpinusi. Ryte taip pat naudojau šį kremuką, ant viršaus tepiau makiažo pagrindą ir pastebėjau, kad labai gerai jie tarpusavyje "kontaktuoja", oda atrodo lygesnė. Panaudojus kremą savaitę, pastebėjau, kad oda atrodo stangrenė ir elasingesnė, rytais atrodau labiau paiilsėjusi,  nors žinoma gražiai veido odai reikia ne tik gero kremo, bet ir gerti daug vandens, pakankamai miegoti ir nepamiršti puikios nuotaikos, tuomet mažos mimikos raukšlelės nuo šypsenos aplink akis tik puoš jus!

20151105100424-81221.jpg

Ačiū Mamyčių Klubui už galimybę išbandyti šį Avon jauninamąjį kremą ir dabar jį galiu drasiai rekomenduoti kitoms damoms! :)