Testuoju NATURA HOUSE kūno losjoną nuo strijų

Testuoju NATURA HOUSE kūno losjoną nuo strijų

21. Dec 2017, 14:13 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Visų pirma, didžiulis ačiū Mamyčių klubui ir remėjams už galimybę išmėginti šį produktą.

O dabar ką gi aš galiu apie jį papasakoti? 

Visų pirma - tai puikios sudėties ir tekstūros produktas. Aš aišku radau sudėtyje daug man neaiškių žodžių, kurie tikrai neskamba labai jau natūraliai (pvz., HYDROXYACETOPHENONE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE)) bet tas pats visagalis googlas mane nuramino, kad šie cheminiai komponentai yra saugūs naudoti. Šiaip sudėtyje yra vertingų aliejų. Tekstūra maloni, aliejinė.

Kvapas labai labai malonus, švelnus. Kas svarbiausia, neerzinantis.

Didžiausia bėda - na kaip įvertinti produktą, panaudojus jį tik savaitę? Senų strijų, kurias aš turiu ne tik kad po nėštumo, o šiaip, turbūt visą gyvenimą - aišku aliejukas nepanaikino. Bet kas susidūrė su problema, žino: kad kovoti su įsisenėjusiomis strijomis ( tokiomis jau baltomis vagelėmis) yra tikrai sunku, ir vien kremukai čia vargu ar padės. Bet intensyviai trinu ir tas problemines vietas :)

Apskritai odos priežiūra turi būti kompleksinė. Strijos atsiranda dėl odos tempimosi: tam įtakos turi ne tik nėštumas, bet ir tiesiog svorio augimas ar staigus jo netekimas. Todėl svarbu ir sveikai maitintis, ir sportuoti, ir gerti daug skysčių.

Bet grįžtant prie temos, aš labai džiaugiuosi, kad bent jau kol kas neatsirado jokių naujų strijų. Oda yra pamaitinta ir sudrėkinta. Nėra jokio odos tempimo pojučio.

Beje, rekomenduoju tepti losjoną ant drėgnos odos. Taip jis geriau pasiskirsto ir greičiau susigeria. Tenka aišku šiek tiek palaukti, bet jis tikrai nepalieka riebumo ir sunkumo jausmo ant odos. 

Mano oda pati savaime yra labai sausa, todėl ji tikrai staigiai reaguoja ir į aplinkos pokyčius, ir į kintantį svorį. Todėl jai būtina nuolatinė priežiūra.

Kol kas mane šis losjonas visiškai tenkina. O kaip sekasi kovoti su strijomis, aš dar nesykį čia pakomenuosiu savo "augimo" eigoje