Testuoju Re-Gen Oil

Testuoju Re-Gen Oil

17. Mar 2017, 16:51 LePukuota LePukuota

Mano rankose profesionali odos priežiūros priemonė - Re-Gen Oil, skirta kovoti su strijomis, randais, raukšlėmis, išsausėjusia oda, pigmentinėmis dėmėmis. 

Re-Gen Oil buteliukas 75 ml talpos, sakyčiau toks mini variantas, jei kasdien naudoji aliejų po du kartus tarkim pilvo sričiai, turėtų greit išsinaudoti ir teks dažnai pirkti vėl ir vėl, bet jei priemonę naudoji veido odai, tuomet aliejuko užteks ilgam. Priemonė yra plastikiniame skaidriame buteliuke, kuris įdėtas į kartoninę dėžutę. Ant dėžutės labai daug informacijos, apie patį produktą, kam skirtas, kaip naudoti, sudėtis. Viduje rasite ir išsamią instrukciją lietuvių, latvių, estų, rusų, anglų kalbomis. Pakuotė, mano manymu, labiau tinkama medicininės paskirties produktui nei kosmetinei priemonei, nors kita vertus, tai profesionali priemonė skirta odos bėdoms šalinti.

Buteliukas patogus naudoti, aliejukas lengvai tepasi, greit susigeria į odą ir nepalieka plėvelės, galima greit vilktis drabužius. Taupiai naudojasi. Kvapas šiek tiek erzina, nes jaučiu levandą, galėtų būti visai neutralus. Bet po savaitės apsipratau. Kasdien naudoju du kartus pilvo sričiai ir jaučiu kaip oda pasidarė švelni ir sudrėkinta, elastingesnė. Apie ilgalaikius pokyčius dar anksti kalbėti, nes turiu daug strijų, bet lyginant su kitomis panašaus veikimo priemonėmis Re-Gen Oil man labai patiko. Rekomenduoju! 

Ačiū MK ir Rėmėjams už galimybę išbandyti profesionalią kūno priežūros priemonę Re-Gen Oil.

LePukuota LePukuota 17. Mar 2017, 21:50

Man uoslė jautri likus po nėštumų 😃 anksčiau tikdavo daugelis intensyvių kvapų, o dabar susilaikau, nors jei kvapas nesintetinis nėra taip baisu, čia man pirmas įspūdis toks buvo, apsipratau. Svarbu aliejuko pasiektas rezultatas 👍

kodelcia kodelcia 17. Mar 2017, 17:25

O man kvapas labai patiko 🌷 Bet kiek žmonių, tiek nuomonių 😇