Tėvų seksas: susilaukus vaikų mylėtis geriau ar blogiau?

Tėvų seksas: susilaukus vaikų mylėtis geriau ar blogiau?

12. Jan 2016, 08:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kūdikio laukimas ir atėjimas į šeimą - didžiulis džiaugsmas, kurį lydi ne tik laimė, bet ir daug rūpesčių. Kartais kasdienybė užgožia ir tai, jog tėtis ir mama taip pat yra vyras ir moteris. Kaip yra su seksu, susilaukus vaikų? 

Didžiojoje Britanijoje atlikti tyrimai rodo, kad daugelis porų, tapę tėvais intymumu džiaugiasi labiau nei prieš tai! Dar smagiau girdėti, kad apklausoje dalyvavę tėčiai pagimdžiusios moters kūnu džiaugiasi labiau, nei prieš tai. 

Svetainėje „Channel Mum" atlikta apklausa sako:

  • Poros vidutiniškai pirmą kartą pasimylė praėjus 58 dienoms po kūdikio gimimo;
  • 94 procentai tėvų mėgaujasi jų seksualiniu gyvenimu
  • Trečdalis mylisi dažniau nei tuomet, kai neturėjo vaikų
  • Keturi iš penkių teigia, kad vaikai privertė vertinti juos sekso kokybę, o ne kiekybę
  • Vyrai nori mylėtis dukart per savaitę, o moterys teigia, kad karto per savaitę joms sočiai

Ne visi tyrimai buvo tokie teigiami. 44 procentai mamų jaudinasi, kad partneris nebenori sekso su jomis. 35 procentai jaučiasi per storos seksui ir tik 14 procentų džiaugiasi savo dabartiniu kūnu. Mamos prisipažįsta, kad daugelis jautė spaudimą kuo greičiau pradėti vėl mėgautis seksu po gimdymo. 

Po šių tyrimų labiausiai išgarsėjo australietė Constance Hall kuri išplatino savo facebook paskyroje pasisakymą šią tema: "Vakar turėjome tėvų seksą. Juk jūs žinote kas tai yra - 3,5 minutės tarp sauskelnių keitimo ir maisto gaminimo, kuomet supranti, kad tai darei prieš mėnesį... "