Tinginių pyragas

Tinginių pyragas

17. Aug 2017, 13:38 Raudona braškė Raudona braškė

Kartasi nutinka taip, kad norisi kažko, o ilgai stovėti prie orkaitės noro visai nėra. Šis pyragas kaip tik tokiems atvejams.
Reikės:
Šaldytos bemielės tešlos (1 didelio lapelio)
Pievagrybių ar kitų mėgiamų grybų
Smulkintų krapų
Virto kumpio
Svogūno
Pomidorų padažo
Tarkuoto lydyto sūrio
Saulėje džiovintų pomidorų
Svogūno laiškų
Poros kiaušinių

Tešlą iškloti kepimo formoje ir patepti virų pomidorų padažu. Susmulkintus pievagrybius, virtą kumpį, svogūną, tarkuotą lydytą sūrį svogūno laiškus ir krapus, bei džiovintus pomidorus sudėti į bendrą dubenį.Atskirai išplakamį du kiaušiniai ir plakiniu užpilami visi prieš tai išvardinti ingridientai. Viskas išmaišoma ir pašaunama į orkaitą kepti, kol pasilydo sūris ir švelniai apskrunda viršus. Skanaus