Ir vėl gaminame deserą...Atrodo beveik tie patys ingridientai, bet skonis visai kitoks. Šį desertą galima pavadinti ir tortu, ir jį galima gaminti torto formoje.
Bet mums labai patinka valgyti iš indelių. Nereikia imti torto iš tortinės, pjaustyti ir pergyventi jei napavyksta gražiai supjaustyti.
Ir vėl prireikia jogurto, želatinos bei braškių. O ketvirtasis naujas, labai pakeičiantis skonį, ingridientas tai šokoladiniai Selga sausainiai.
Litrą jogurto sumaišyti su trimis šaukštais ištirpintos želatinos. Sudėti pjaustytas braškes, bei sulaužytus selga sausainius.
Viską atsargiai išmaišyti ir sudėti į formą ar inelius. Atšaldyti, kad sustingtų.
Jei valgytume tą pačią dieną labiau jaučiasi jogurtas ir braškės, tad gaunasi gaivus desertas.Jei palauksime parą, sausainiai "prisigers" jogurto ir labai išbrinks. Tada šis desertas pavirsta tortu.
ai, kaip skaniai atrodo ...reiks pasigaminti 👍