Kad neapsunkinčiau skrandžio, per tokius pasibuvimus stengiuosi paruošti ką nors lengvesnio. Tad tokiam stalui labai tinka Tortilijos suktinukai.
Tortiliją galima įdaryti kuo tik sugalvoji. Šį kartą mano šaldytuve buvo virtos dešros, fermentinio sūrio ir marinuotų agurkėlių. Visi šie produktai puikiai tiks mano tortilijos įdarui.
Viską sutarkavau barštine, sudėjau į vieną indą, ir įdėjau porą šaukštų majonezo. Šiaip aš dėjau majonezo daugiau, kad masė gautųsi skystesnė.
Pasiruošus masę, ja belieka ištepti tortiliją. Ištepti reikia tolygiai visą tortilijos blyną.
Ištepus lenkiame ir suvyniojame į ritinėlį. Kad geriau įsigertų viskas į tortilijos blyną, visada gautą vyniotinį suvynioju dar į foliją arba krepšelį, dedu į šaldytuvą ir šiek tiek kuo nors paspaudžiu, kad būtų gražesnės formos.
Palaikius šaldytuve porą valandų, galima išvynioti iš folijos ir supjaustyti gražiomis riekelėmis. Taip gaunasi Tortilijos suktinukų užkandėlė.
Skanaus!
Rima
man irgi patinka. as darau su tunu,marinuotais agurkeliais ir konservuotais kukuruzais. viska patepu majonezu. tikrai skanu 😀
aš darau šiltas tortilijas sufaršu, sūriu pomidorais
as pati blyna patepu lydytu suriu ir ingridientus pabarstau ant blyno ir suvynioju.. dar su majonezu nebandziau-reikes pabandyti
skanu...