TRI-BIO gaminių apžvalga: natūralus eko skystas drabužių skalbiklis "Color"

TRI-BIO gaminių apžvalga: natūralus eko skystas drabužių skalbiklis "Color"

11. Sep 2017, 23:00 Loreta_K Loreta_K

Pirmiausia norėčiau padėkoti Mamyčiui klubui bei TRI-BIO už galimybę išbandyti naujas, dar nebandytas, natūralias eko skalbimo priemones. Gana gausų gaminių krepšelį gavau jau šį penktadienį, kadangi, didysis skalbimas pas mus visada būna savaitgaliais, tai galiu pasidžiaugti keletą gaminių jau spėjome išbandyti.

20170911222811-62300.jpg

Pirmas gaminys, kurį išbandžiau buvo natūralus eko skystas skalbiklis spalvotiems drabužiams.

PAKUOTĖ: maloni akiai, aiškiai parašyta, kad skirta spalvotiems drabužiams, taip pat patogi paimti bei naudoti - kamštelis lengvai atsisuka, skalbiklį patogu dozuoti. Taip pat patiko ir kiekis 1,42 litro. Skalbiklis koncentruotas - jo užtenka iki 32 skalbimų.

KVAPAS IR KONSISTENCIJA: skalbiklio kvapas malonus, galima sakyti beveik bekvapis. Tokie gaminiai man ir patinka labiausiai - neprikvėpinti. Išskalbti drabužiai kvepia švara. Pats skalbiklis gana tirštas, putoja negausiai.

20170911224500-34233.jpg

VEIKSMINGUMAS: Skalbiklį išbandžiau skalbdama savo berniukų rūbus, kurie beje labai judrūs, mėgsta dūkti lauke ir yra tikri tepliūzai. Spalvoti vaikų rūbai buvo gana purvini, beveik visų kelnių kelėnai žoliuoti. Galiu pasakyti natūralus TRI-BIO eko skalbiklis spalvotiems drabužiams susitvarkė puikiai. Skalbimo kartoti nereikėjo. Mažąjį šiandien išleidau į darželį su drabužėliais skalbtais su šiuo skalbikliu, jam grįžus ant odelės nepastebėjau jokių sudirgimų, raudonumų ar kokių kitų negerumų. Mažojo Augustino, kaip ir beje visos šeimos oda jautri, tad skalbiklius renkuosi labai atidžiai.

Man labai patiko ir jų užrašas ant maišelio - always safe, always clean, always green! Manau, dabartinės mano naudojamos skalbimo priemonės turi stiprų konkurentą, nežinau kokios šių gaminių kainos, kažkaip neužmačiau jų prekybos centruose, bet jei jos draugiškesnės piniginei, mielai savo naudojamas pakeisčiau į naujasias TRI-BIO!