TRI-BIO gaminių apžvalga: natūralus eko vandens minkštiklis skalbyklėms

TRI-BIO gaminių apžvalga: natūralus eko vandens minkštiklis skalbyklėms

20. Sep 2017, 22:25 Loreta_K Loreta_K

Išbandydama visas TRI-BIO skalbimo priemonės, skalbimų metu sąžiningai naudojau ir TRI-BIO eko natūralų vandens minkštiklį skalbyklėms. Panašių produktų ankščiau nenaudojau nes nelabai buvo poreikis. Namuose yra įrengti filtrai, kurie išvalo bei minkština vandenį, skalbimo metu visada pilu mažiausią nurodytą priemonių kiekį, ir rezultatas dažniausiai beveik visada džiugina. Tačiau galiu pasakyti, kad ši priemonė tikrai būtų pravertusi gyvenant Vilniuje, bent jau tada kai gyvenome Vilniuje ten bėgo baisiai kalkėtas vanduo.

20170920220730-45289.jpg

PAKUOTĖ: kaip ir ankstesnės TRI-BIO gaminių pakuotės - gražios, ant etikečių abiejose pusėse aišku ir kam skirtas gaminys bei kaip jį naudoti. Pats butelis patogus paimti į rankas bei dozuoti  Koncentruotas. Užtenka 32 skalbimams.

KVAPAS IR KONSISTENCIJA: tirštas, labiau bespalvis, keisto, nevisai malonaus kvapo. Įdomiausia tai, kad pagamintas iš natūralaus ingrediento išgauto iš cukrinių runkelių.

20170920221302-10600.jpg

VEIKSMINGUMAS: apie veiksmingumą labai daug ko pasakyti negaliu, kaip jau minėjau, specialiai minkštinti vandens skalbimo metu poreikio nėra. Tačiau pirmą kartą išbandant šią TRI-BIO priemonę pasinaudojau lankstinuke pateiktu patarimu kaip naudoti priemonę ir nusprendžiau išvalyti savo skalbimo mašiną. (Mano skalbimo mašina turi tokią funkciją - "eko drum clean" ją naudoti reikia kas 40 skalbimų, papildomai ploviklių pilti nereikia). Taigi nustačiusi šią programą ir įpilusi vandens minkštiklio valiau skalbimo mašiną, manau skalbimo mašinai turėjo patikti.

Rekomenduoju naudoti šią priemonę jei vanduo kietas bei kalkėtas, taip pat jei nusprendėte išvalyti savo skalbimo mašiną.