TRI-BIO produktai kiekvienai dienai

TRI-BIO produktai kiekvienai dienai

18. Mar 2018, 23:21 irmantaite irmantaite

TRI-BIO produkcija išbandyta :) Dėkojam Mamyčių klubui ir TRI-BIO atstovams už tokią gausybę dar nebandytų produktų. 

Pirmiausia išbandžiau universalų grindų ploviklį. Kurį laiką grindis plaunu be jokių papildomų ploviklių, nes  namuose ropojančių mažylių nebeturim. Nežinau ar tvarkymosi dieną gera nuotaika buvo, ar tikrai tas ploviklis padėjo, bet man rodos grindis išploviau greičiau :) Produktui pliusas jog tinka įvairiems grindų paviršiams, ploviklis su probiotikais ir neįkyraus lengvo kvapo. Dairysiuosi įsigijimui pilnos pakuotės, šitie keli bandymai man pasiteisino ir labai patiko rezultatas.

20180318204315-98700.jpg

Skystas muilas iš karto rado savo vietą. Išbandė visi šeimos nariai ir nusprendė jog tikrai patogus naudoti, nes su dozatoriumi. Mažasis vis dar uostė ir uostė savo rankytes, vis sprendė kaip jos kvepia. O iš tiesų kvapas vos juntamas, neerzinantis. Patį muilą priskirčiau prie tirštesnės konsistencijos muilų. Man tai labai tinka. Sudėtyje yra farmacijos urea, betaino, pantenolio ir laktato. Ypač tinka išsausėjusiai ir sudirgusai odai. Muilas švelnus, turi regeneruojamų savybių. Nusiplovus rankas jokio tempimo nejaučiau, bet vis tik pagal savo seną ir gilų įprotį beveik po kiekvieno plovimo mėgstu rankas tepti kremu, tepiausi ir šį kartą. Tikrai ne dėl poreikio, bet iš įpročio. 

20180318204346-14048.jpg

Indų plovimas rankomis man kaip terapija, todėl neagresyvūs plovikliai ypač aktualūs. Išbandytas indų ploviklis ypač koncentruotas su neutraliu pH. Naudotis patogu, o vos keli lašai pripildo kempinę putų. Efektyviai plauna, juo indus plovė ir septynmetis. Sakė jog geras :) 

20180318204415-51738.jpg

Indų ir rankų ploviklio balzamas ilgam pasiliks virtuvėje. Didelė pakuotė, naudosim ilgai, o dar  ypač koncentruotas. Labai patinka jog su dozatoriumi, tai palengvina produkto naudojimą, ypač  indus plaunantiems vaikams. Ploviklis tirštas, gerai putoja, puikiai pašalina riebalus, nealergizuoja. Jokių trūkumų nepastebėjau, o dar ir pats biologiškai suyrantis. Imk ir drąsiai naudok, bet manau saiko ir čia vis tiek reikia ;)

20180318204446-63674.jpg

Kadangi indaplovės nenaudojame, jai skirtas priemones testuosime pas anytą. Labai įdomu bus sužinoti jos nuomonę, nes kiek pastebėjau, metai iš metų naudoja tas pačias ir tik vienos firmos priemones. Pats laikas įnešti į jos buitį naujovių :)

20180318204548-88170.jpg

Džiaugiuosi išbandžiusi TRI-BIO produkciją. Labiausiai iš visų mane sužavėjo grindų ploviklis. O smalsumo genama artimiausiu metu dairysiuosi skystų skalbimo priemonių.