TRI-BIO - švaresnei ir saugesnei šeimos aplinkai

TRI-BIO - švaresnei ir saugesnei šeimos aplinkai

22. Mar 2018, 15:36 kodelcia kodelcia

Labas rytas!

Pavasarinė saulutė vis dažniau džiugina širdis, o  kartu suteikia energijos ir norą vis labiau švarintis namuose. Juk jau ir Velykos ne už kalnų! 

Na, o man švarintis padeda TRI-BIO produkcija, kurią pasiūlė išbandyti Mamyčių klubas. 

Pradėkime nuo to, kad TRI-BIO siūlo platų asortimentą buitinių ir profesionalių valymo ir kvapų pašalinimo priemonių. Ir svarbiausia, kad tose priemonėse nėra pavojingų cheminių medžiagų, kvėpiklių, dažiklių. Ekologiški produktai, tinkantys jautrią odą turintiems žmonėms ir net alergiškiems, astma sergantiems. 

 

20180322085806-27191.jpg

Natūralus ekologiškas skystas muilas

Kasdien naudojam muilą plauti rankom ir rankytėm. Turiu pasakyti, kad visai šeimai jis tiko ir patiko. Su šiuo muilu rankų odos terapija garantuota, nes atkuria natūralią drėgmę (o šiuo metų laiku oda linkusi sausėti). Ypač jį giria vyras, nes perdien dirbus ūkio darbus, rankų oda net šerpetojo, o po daugiau nei savaitės kasdienio naudojimo situacija pagerėjo - mažiau niežti ir ne tokia sausa oda. Kvapas vos juntamas, neerzina. Patogu, kad su dozatoriumi. Net mano trimetis gudrauja- vis prašosi rankyčiu plautis vien dėl to, kad galėtų pats muilo užsipilti. Puiki priemonė! 

 

20180322091935-81068.jpg

Indų ploviklis ir balzamas

Indų plovimas - kasdienis kiekvienos šeimininkės/o darbelis. Vienas neįdomiausių darbelių, bent jau man. Išbandyta daugybė įvairių ploviklių, bet šie buvo naujiena. Iškart pasakysiu, jog šie plovikliai maloniai nustebino savo savybėmis: gausiai neputoja, muilo burbulų didelių nesusidaro ir puikiai išplauna ir priverčia spindėti indus. Kaskakrt plainant atpalaiduojančiai nuteikia švelnus gaivos aromatas  Iš šių dviejų priemonių vistik labiau patiko tirštesnės konsistencijos ploviklis su dozatoriumi. P.s. Apskritai pasigendu indų ploviklių su dozatoriais, tad didžiulis pliusas renkantis indų ploviklį.

 

20180322145855-99008.jpg

Indaplovių tabletės ir druska

Šias priemones išbandė mano giminaičiai ir sakė, jog TRI-BIO indaplovių tabletės bei drsmuska jiems paliko labai gerą įspūdį. Netgi mano, jog tai daug geresnės nei iki šiol naudotos kito gamintojo.

 

20180322152056-49649.jpg

Universalus ir laminatui skirti grindų plovikliai

Universalų grindų ploviklį  testavimui gavome 2 plovimų mėginuko pavidalu. Taip patiko, nutariau išmėginti ir specialiai laminatui skirtą ploviklį. Rekomenduoju visoms, nes išplovus grindis su šiom prieonėm ilgai išlieka švaros pojūtis, ilgiau neatsiranda vaikų pėdučių, o žinant, kad tai eko priemonės, suvoki, kad ir sveikatai geriau.

Su didžiuliu malonumu rekomenduoju TRI-BIO švaros prekes. Pati dar ketinu išbandyti  ne vieną gaminį- rūbų skalbiklius, vonios, wc, langų valiklius. 

Pastebėjimas tik toks, jog gaila, kad šių priemonių reikia paieškoti didesniuose prekybos centruose, nes mažesniuose nei su žiburiu nerasi. Pati norimą TRI-BIO prekę įsigijau internetu ;)