TRI-BIO universalus grindų valiklis

TRI-BIO universalus grindų valiklis

22. Sep 2017, 13:23 Solveiga25 Solveiga25

Probiotinis grindų ploviklis - plauna visus grindų paviršius. Panaikins net pačius didžiausius nešvarumus. Tai ploviklis, kuris naikina kenksmingas bakterijas bei lengvai įsiskverbia į įtrūkimus, plyšius ir paviršių poras, užtikrindamas gilesnį valymą ir kvapo kontrolę.

20170922131230-43421.jpg Grindų ploviklio kvapas yrs pakankamai gaivus ir malonus. Ploviklio konsistencija yra itin lengva ir pilasi lyg vanduo. Šios ploviklio pakuotės pakanka dviems kartams.

20170922131430-22978.jpg Mūsų namuose vyrauja laminuotos ir plytelėmis išklotos grindys, todėl yra ypač aktuali universali priemonė, nes kiekvieną dieną tenka plauti grindis. Kaip ir visi kiti TRI-BIO produktai, ši priemonė yra taip pat natūrali. 

Nieko nelaukdama skubu išbandyti šį universalų grindų ploviklį. Pasiruošiau indą ir įpyliau pusę ploviklio bonkutės, tuomet įpyliau vandens. Išplovusi grindis pajutau maloniai gaivų ir švaros kupiną kvapą. Man patinka, kai namai kvepia švara. Būtent su šiuo TRI-BIO grindų ploviklių mūsų namų grindys tapo neįtikėtinai švarios, o namai kvepia švara.

Kadangi pakuotė yra labai maža nusprendžiau šio ploviklio paieškoti prekybos centruose, tikiuosi greit atrasiu ir įsigysiu. 

Rekomenduoju visiems išbandyti! ;)

JustytesMama JustytesMama 30. Sep 2019, 16:00

Teko matyti didesnes pakuotes šio ploviklio. Svarbu, kad tiktų skirtingiems paviršiams, nes yra ir plytelių ir laminuotos dangos ir linoleumo https://www.unideco.lt/patarimai/grindu-danga/linoleumas-pvc-danga tiesa, labai skeptiskai prieš jį buvau nusistačiusi, tačiau labai lengvai plaunasi ir nesigailiu, kad virtuvėje būtent jį pasirinkome.