Siūlau pasigaminti paprastą, bet labai skanų troškinuką.
Reikės:
kiaulienos liežuvių,
grietinės,
morkytės,
svogūno,
česnako keletą skiltelių,
prieskonių.
Liežuvius nuplauti, užpilti vandeniu ir virti apie pusvalandį. Tada perplauti šaltu vandeniu, nulupti odą, supjaustyti (jei reikia apipjaustyti riebalus ir kitus nereikalingus gabaliukus).
Sudedame liežuvio gabaliukus į puodelį, pakepiname smulkintą morkytę,svogūną ir česnaką, prieskonius, porą šaukštų grietinės ir ant mažos ugnelės troškiname 20 min.
Jeigu mėgstate tirštesnius padažus, tai galite sutirštinti įmaišydami šaukštą krakmolo.
Skaniausia su bulvytėm ir gaiviomis salotomis.
Skanaus!
Juratux
prasom ,smagu,kad patiko 😀
mmm, gardu manau 😛
Super skanus patiekalas, jau isbandyta 😀 Aciu uz receptuka. 😀
mmm kaip skaniai atrodo...😀
is mesos liezuvis tai man pati skaniausia dalis 😉 svarbiausia gerai istroskinti,kad minkstas butu 😀
reiks pabandyt pasigamint dekui uz receptuka nes tikrai nezinojau kaip pagamint liezuvi
bandysim ,megstu liezuvi 😀
labai skanu,super 😀
skaniai atrodo😀