Vaiko piešiniai - interjero puošmena

Vaiko piešiniai - interjero puošmena

07. Apr 2013, 00:00

Kur dedate vaikų piešinius? Rengiate jų parodas namuose ar slepiate giliai spintoje po devyniais užraktais?

 

Kviečiame į parodą

 

Mažieji mėgsta piešti, o dar labiau mėgsta būti įvertinti už savo pastangas, pastebėti. Tai nereiškia, kad būtina apipilti vaiką dovanomis, tačiau atkreipti dėmesį į piešinius, pasikalbėti su vaiku, ką jis čia piešė, būtina.

 

Graži idėja - surengti namuose vaiko piešinių parodą. Tai galėtų būti savaitgalis, kai visi namuose ir galite dalyvauti parodos "atidaryme", tai gali būti ir speciali proga - vaiko gimimo diena arba vardadienio šventė.

 

Kur eksponuoti piešinius?

 

Pirmiausia, pagalvokite, kaip ir kur eksponuosite piešinius. Tam gali tikti juostelė ar virvelė, perjuosta per vaiko kambarį ir ant jos skalbinių segtukais sukabinėti piešiniai.

 

Kitas būdas - magnetukais piešinius prisegti prie šaldytuvo ar kito daikto namuose, kur veikia magnetukai.

 

Labai gražus būdas užfiksuotas šioje nuotraukoje - vaiko piešiniai eksponuojami ant sienos, o juos laiko prie sienos priklijuoti didesnio dydžio segtukai. Tikrai originali interjero detalė, o, svarbiausia, kad ekspoziciją galima keisti ir ji niekada nenusibos.

 

{smallpic:1}

 

Žinoma, piešinius galima įrėminti rėmeliuose - su stiklu ar be  jo, ir taip sukurti ekspoziciją parodai.

 

Kvietimai į parodą

 

Jeigu piešiniai paruošti eksponavimui, belieka sulaukti parodos lankytojų - tam pagaminkite mažus rankų darbo kvietimus į parodą ir išdalinkite juos šeimos nariams - tėčiui, broliui, sesei ar seneliams.

 

Numatytą valandą visi susirenka, arbata virdulyje garuoja, sausainiai lėkštutėje išdėlioti - parodos atidarymas prasideda.

 

Gražios šventės!